helyes, hogy nem erőlteted, a szakmai melléfogásodat, a szikrás lány előzetes letartóztatásról írt butaságodat :)) Tehát mégis elég volt az előzeteshez, hogy olyan ruhát láttak a szikrás lányon, majd április 27-én a nyomozóhatóság megszüntette a koncepciós eljárást.
"Sehmet 2023. 02. 26. 08:00Előzmény: #96195 badsector1#96201 Azért azt Te csak úgy gondolod, hogy az őrizetbe vételhez elég, ha olyan ruhát látnak valakin, mint a Szikra-s lányon. Először a Szikrát alapította meg. :) Persze, Lenin is így kezdte. (Persze, az "Iszkra" egy marxista lap volt orosz nyelven Nyugat-Európában, ahonnan Lenin lázította az oroszokat). Talán ez a Magyar Szikrának is az ideológiai alapja."
"Április 27-én a nyomozó hatóság megszüntette az eljárást a Szikra Mozgalom aktivistája ellen, akit február közepén egy Facebook-lájk és egy nagykereskedésben kapható kabát és sál miatt két hétre megfosztottak a szabadságától – írja a Szikra Mozgalom."
"Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán fakadt ki, miután kapott egy levelet az Operettszínháztól. A levélben állítása szerint a színház azt írta, nem tudja kifizetni a 95 millió forintos bérleti díját, „mert az energiaválság miatt nehéz helyzetben van”. Azonban a főpolgármester hozzátette: a színház finanszírozója maga a kormány.Karácsony Gergely nagyon kiakadt a közösségi médiában. Szerinte a kormány kizsebeli az önkormányzatokat. Budapestnek még kimetszi a zsebét is, hogy biztosan ne maradjon a főváros működtetésére pénz. Ezért van a budapesti lakógyűlés és ezért megyünk perre a kormány ellen. Értem én, mondáskényszere van a kormánynak erre, és azt mondja, hogy »Gyurcsány«, »hol a pénz?«, »felelőtlen gazdálkodás«. Mondani kell valamit, még ha annak sok értelme nincs is– kezdte bejegyzését."
Itt is volt valami fideszokos nick, aki a fővárosi önkormányzat, orbán általi kirablását próbálta Karácsony nyakába varrni. :))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!