Hova szórták még a pénzt, hogy jusson is?Volt még pár ország, ahol templomokat, kórházakat próbáltak, mintha egyszer láttam volna összesítve. http://medicalonline.hu/kitekinto/cikk/vietnami_korhazra_is_kolt_a_kormany Eközben a nyugdíjasnak luxus a ruha vagy a narancs, magyar eü meg csúcsformában:))
A fidesz válasza, hogy miért sokkal magasabb nálunk az infla, mint az EU más orságaiban: Gyurcsány alatt még magasabb lenne a szankciós infláció. A fidesz folyamatosan hülyének nézi a választóit.
"Azt szoktam itt olvasni instrukcióként, hogy ne a múlttal foglalkozzunk!" ----- Na most az van, h: vagy nem vagy tisztában a 12 havi gördülő deficit fogalmával és makrógazdasági jelentőségével+pl.:mit jelent finaszírozás szempontjából, vagy szimplán figyelmen kivül hagyod, mert nem illik a megközelitésedbe. Az elsőt nem feltételezem rólad, a másik szimplán nem elegáns.
A Fidesz vagy a holdudvara tele van kisz titkárral, MSZMP taggal. A jellegét meg nap mint nap gyakorolja. Tehát a Fidesz utódpárt. Érdekes mivé lett, ugye.
Érdekes infói vannak a hvg-nek.ezen oldalon található infók fényében: Külkereskedelmi termékforgalom (ksh.hu) (a lap alján: "Következik: Külkereskedelmi termékforgalom, 2023. március (második becslés) – közzététel: 2023. június 1.Kapcsolódó: Külkereskedelmi termékforgalom, 2023. március (első becslés) – közzététel: 2023. május 9." Valaki nem mond igazat.......
Akkor kire? Egyébként, ha alaposan belegondolsz, Gyurcsánynak van a legnagyobb politikai érzéke az ellenzéki oldalon. Ez most nem Gyurcsány dicsérete akar lenni ......... 2026-ra DK-nak hívják az összellenzéket, majd meglátod!
Lehet, hogy nem tűnt fel egy felületes olvasás mellett, de én az utolsó hónapról és a februári hónapban történt fordulatról írta, Te pedig belinkelsz egy cikket a januári állapotról. Persze, vitathatatlan, hogy január is volt!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!