Remélem lesz ölelkezős szelfi O1G-vel és végérvényesen bezuhan a zavazói tábor. Nem kell ide ellenzék, kinyírják saját magukat. Fekete pákót hiányolom a csapatból. Remélem csatlakozik.
Győzike: "Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna." Az ilyenek tovább csökkentik a Yacht párt népszerűségét :)
Ne vegyél mérget arra, hogy Markó csak két eseményt említ, mert több okot is fölsorol, nem csak egyet. Ráadásul nemcsak a létszámcsökkenésről beszél, hanem a létszámarány csökkenéséről is. Pedig románok is elhagyják Romániát, nem csak az erdélyi magyarok.
Imaginárius veszedelmen nem valós, hanem képzelt veszedelmet értek. A pénztártag szempontjából az volt a veszedelem, hogy elveszti az állami nyugdíjra szerzett jogát, ha a zsarolás nem csak blöff volt. A hatalom szempontjából az volt a veszedelem, hogy a hárommillió pénztártagból nem csak százezer, hanem egy-kétmilló nyilatkozik úgy, hogy pénztártag marad. Utólag már mindkettőről tudjuk, hogy nem következett be. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy szerinted Bíbó mit értett imaganiárius veszedelmen és ezzel szemben te mit értesz rajta.
Ugyanarra a magánnyugdíjpénztári kérdésre gyökeresen másképp válaszoltunk. Nem meglepő, hogy az összefogásra is gyökeresen más választ adtunk. Annyira nehéz eset vagyok, hogy érthetetlen módon nem szavazok az mszmp utódpártjaira. De nem is a gondolkodók és a másként gondolkodók döntik el a választást.
Szánom-bánom, hogy kapott tőlem egy jobbegyenest és egy balhorgot, amit más is behúzhat neki, aki olyan mélyre süllyed, hogy válaszol neki. Mellesleg palántának túl termetes.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!