Tudom. Ez a Marci gyerek nagyon hülye és nagyon nagyképű. Szerencse, hogy meghatározó tagja a kormánynak. Jól mutatja, Vityka mennyire kontraszelektáló káderpolitikát folytat.
Nem sstabil gazdasági mutatókkal, hanem alacsony energiafelhasználású gazdasággal kellett volna elérni a válságot. Most oda jutottunk, hogy nálunk a legrosszabbak a gazdasági mutattók: legmagasabb infláció, legmagasabb irányadó kamat.
Törölt felhasználó2022. 12. 15. 11:17
Nagy Márton:
"Megjegyezte, hogy Magyarországot stabil gazdasági mutatók mellett érte a válság, éppen ezért nem is ütötte meg súlyosan. Ezt arra alapozza, hogy ha a megugró gáz- és villanyárak miatt kedvezőtlen cserearányt kivesszük a képletből, akkor többlet lenne a külkereskedelmi mérlegben."
Amikor egy cég kiveszi a nyereség kiszámoló képletből a kiadásokat, akkor rekord profitot ér el.
"Nehéz munka, de szép eredmény. Köszönöm a magyar tárgyalódelegáció munkáját. Magyarország sohasem adja fel!" Ezt írta ki a fényestekintetű a Facebook-oldalára, mielőtt/miközben égette a kerozint Katar felé, a brüsszeli megállapodás másnapján. Röviden, tömören, szűkszavúan. Így két nap után bocsánatot kérek, de szerintem elmegy a miniszterelnök úr a picsába, és akkor rendkívül finom voltam és nőies." A harc senkit nem tesz naggyá
Ha normálisan, tisztelettel viszonyulsz hozzájuk, akkor ők is nagyrészt hasonlóan fognak viselkedni veled. Le kell vetkőzni a nyugati gőgöt és minden rendben lesz többnyire, persze mindenhol vannak szélsőségek. Nagyjából a fél világot bejárta, Ausztrália, Új-Zéland kivételével, sehol nem volt problémám.
Voltam Jordániában, tényleg nagyon barátságosak és a fideszes mainstreammel ellentétben a kutya nem bántja a keresztényeket. Nyugaton egyébként nyugodtabb az élet is sok szempontból, nincsenek az emberek ennyire befeszülve.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!