Egyébként nagyon régóta én vásárolok, és emléxem az árakra, csak két dolgot tudok mondani a Sparban, - az van itt a közelben kettő is,- ami csak kb 20%-al nőtt: a patron és tejpor, minden más 50-120 % között emelkedett, a kutyakaja is. A tej-vaj pedig rettenet-150-200%.
-----Vallott a magyar csúcsvezető: az igazi drágulás csak most jön az agráriumban AGRARSZEKTOR.HU 2022. OKTÓBER 18. 06:01 .. ----A növénytermesztésben az igazi áremelkedés még csak most fog bekövetkezni, hiszen az idei vetéshez szükséges vetőmagok megtermeltetése már megtörtént, és ezt ugyanúgy sújtotta az aszály - mondta az Agrárszektornak Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója.. .. ....Az ellátási láncokban a 2020 eleje óta jelen levő problémák még nem múltak el, az utóbbi időben tapasztalható áremelkedések pedig komoly kihívást jelentenek a mezőgazdasági ágazat szereplői számára, és nagyobb tudatosságra, előre tervezésre ösztönzik őket .....A szakember beszélt arról is, hogy mi várható a következő időszakban az inputanyagok és vetőmagok forgalmazása terén, milyen trendek figyelhetőek meg a magyar gazdák gépbeszerzéseit illetően, valamint mi várható a mezőgazdaságban a következő szezonban.
nem is tudom ki nyilatkozta hogy 50% esely van ra hogy megkapjuk (valami neres foszer) ez a vagy igen vagy nem kategoria xDD de amugy tuti nem kapjuk meg a penzt.
Dehogy, eurhuf topicban is csodavárás van. Az nem gond, hogy lengyelek tavaly óta pingpongoznak, mi már tavasszal sőt talán decemberben is megkapjuk. Ezért erős a forint és lesz újra 380. Ilyesmi:)
#87901 Magammal szemben következetes vagyok és nem magamnak mondtam ellent, hanem neked, jobban mondva a #87901-ben tett hamis állításodnak. Mi abban a meglepő, hogy egy vitában valaki ellentmond? Az is megoldás, hogy áttlapozlak vagy még jobb, ha mindketten átlapozzuk egymást, de ebből csak a saját részemet tudom vállalni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!