Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 17. 16:41
Előzmény: #87892  signal2
#87882-ban nem a dk-szavazókról írtam, hanem a dk-szavazóinak jó részéről.
#87858-ban írtam, hogy 2011 előtt nem is volt dk, de a mostani szavazói akkor is megvoltak.
Utolsó kis senki vagyok, nincsenek felméréseim. Az eredményeket figyelem és elemzem a szerény képességeimmel. Még állítólagos butaságom ellenére is jobban eltaláltam a tippjátékban az áprilisi  eredményeket, mint az összefogás hívei.
Visszakérdezni én is tudok. Miből gondolod, hogy a dk szavazói nem szavaznának, ha nem lenne vagy nem indulna a dk?
A dk hívei itt a fórumon fontosnak tartják Orbán leváltását, de azt is, hogy gyurcsányék váltsák le. Az érthetetlenül(?!) elutasított gyurcsányék, akik áldott jó emberek, de orbánéknál mindenképpen(?!) jobbak.
Ivanhoe 2022. 10. 17. 16:41
Előzmény: #87898  Dehogynincs
Csak az a probléma, hogy újabb kátharmadhoz segítetted így a fideszt, ami azt jelenti, hogy bármikor átírhatják újra és újra az "alkotmányt", háborús veszélyhelyzetet hirdethetnek, ha akarnak és szabadon rabolhatnak tovább.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 17. 16:26
Előzmény: #87894  Csakegyolvaso
Buta embert az összefogásban is lehet találni dögivel. Ők most se tudják, hol szúrták el. Hol szúrták el megint.
Nekem jók voltak a kétfarkúak. Önmagában az is érdem, hogy egy párt eljut a seorbánsegyurcsányig.
Előtte kétszer az lmp-re szavaztam. Ők is jók voltak addig nekem, amíg össze nem álltak az mszp-vel és a dk-val.
Azzal egyetértek, hogy azt kellene nézni, kinek van a legnagyobb esélye nyerni a fidesz ellen. Nyilván buta vagyok, de annyira mégsem vagyok buta, hogy a legelutasítottabb pártokat tartsam esélyesnek.
Ráadásul ezt nem utólag mondom, hanem évek óta folyamatosan fuvolázom itt a fórumon anélkül, hogy agitáltam volna az lmp vagy a kétfarkúak mellett.
Itt nem a butaságon múlott az eredmény, hanem főleg azon, hogy ki érte el a butákat. A kormánypropaganda érte el őket. Szinte csak a kormánypropaganda.
A jelenlegi ellenzék (gyurcsányék) pedig azt érték el, hogy simán kicsavarták a kezükből a közmédiát. Egy eu-tagországban. Ezt a bizonyítványt gyurcsányék magukról állították ki.
A fidesz meg kicsavarta. Ezt a bizonyítványt meg a fidesz állította ki magáról.
________
________ 2022. 10. 17. 16:13
Előzmény: #87896  badsector1

ö meg is oldotta
a hazugsággyárral elcsalta a választást, azután megduplázta saját bérét
majd mindenkinek a pofájába röhögött
badsector1
badsector1 2022. 10. 17. 16:08
"15:28
Friss felmérés: egyre több magyar tenne félre a nyugdíjra, csak nincs miből"

mi az, hogy nincs mibűűűl, ahogy orbán mondta többet kell keresni.
________
________ 2022. 10. 17. 15:58
Előzmény: #87894  Csakegyolvaso
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 10. 17. 14:52
Előzmény: #87889  Dehogynincs
Pontosan igy se sikerult azert amit elobb irtam hogy sok a buta ember.Nektek meg senki se lesz jo soha marafjunk ennyibe.Azt kellett volna nezni kinek van a legnagyobb eselye nyerni a fidesz ellen.Ezt sokatoknak be kellett volna latni de ez van ahogy euler irta remeljuk a valsag megdonti oket.
Törölt felhasználó 2022. 10. 17. 14:39
Előzmény: #87891  badsector1
Az lehet a feladata, hogy ő ellenzéki politikusként hiteltelenné tegye az ellenzéket.
signal2
signal2 2022. 10. 17. 14:30
Előzmény: #87882  Dehogynincs
Miből gondolod, hogy a dk szavazók akkor is szavaznának, és főleg egy ellenzéki összefogásra, ha nem lenne dk? Csak egy irányba működik a logikád: szerinted sokan azért nem szavaztak az ellenzéki közös listára, mert ott volt Gyurcsány, ezért ne legyen Gyurcsány, viszont azt nem fogadod el, hogy sokan lehetnek olyanok is, akiknek meg más nem tetszik az ellenzékből, pl. a Jakab. 
badsector1
badsector1 2022. 10. 17. 14:24
Előzmény: #87887  Dehogynincs
a jobbik, azon belül jakab nagy hibát követett el azzal, hogy az összefogáson belül összállt gyurcsánnyal a momentum és a többiek ellen
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 17. 14:07
Előzmény: #87886  Csakegyolvaso
Magyarán. Neked sem volt rokonszenves mindenki az összefogásban, de még úgy sem tudtátok megdönteni a fideszt, hogy sokan befogtátok az orrotokat.
Sorozatos kétharmados vereséget összefogás nélkül is sikerült hozni. Nem is egyszer.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 17. 14:02
Előzmény: #87884  Csakegyolvaso
Miért ne szeretném a hazámat? Hazaszeretetből kellene kiállnom gyurcsányék mellett?
Abban igazad van, hogy 46%-kal is lehet több körzetet nyerni. Nyertek is többet, de nem eleget.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 17. 13:57
Előzmény: #87885  euler
A jobbik benne volt az összefogásban, de a szavazói jelentős része korántsem.
Azt világosan érted, hogy Orbánékat el kell utasítani. Miért is nem lehet Gyurcsányékat is elutasítani?
Értelmileg és érzelmileg is elutasítom az mszmp utódpártjait. A jobbik szavazóinak százezrei is ezt tették. Pedig az összefogó jobbikot már nem is nácizták.
Ha a választók ilyenek, akkor ezzel kell számolni. A nácizás elhagyásával az összefogás erősen elszámította magát. A "fanyalgókkal és butákkal" pedig egy győzni akaró párt vagy pártszövetség úgy számol, hogy fanyalognak ugyan, meg buták is, de azért szavazni elmmennek ezek a nyomorultak is. És nem feltétlenül a fideszre szavaznak.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 10. 17. 13:49
Előzmény: #87885  euler
Igy van.Nekem se volt mindenki szimpatikus de muszaj volt rajuk szavazni mert csak igy lehetett volna megdonteni a fideszt.
euler 2022. 10. 17. 13:38
Előzmény: #87880  Csakegyolvaso
Tökéletesen igazad van és ne törődj az eltartott kisújjal fanyalgókkal, mert jönni fognak mindjárt. Ők azok akik mindenkinél okosabbak, de igazából nem akarnak rendszerváltást. (jó, legyünk megengedőbbek, nem látták be annak elengedhetetlen feltételét, hogy csak az összefogásra szabad szavazni egyéniben és listán is - nem bűn ez, csak megengedhetetlen öncélú fanyalgás és okoskodás).
.
Végig a teljes összefogás mellett voltam, még akkor is amikor MZP belerongyolt az egészbe mint elefánt a porcelánboltba. A "félreugrott Karácsony, leváltottam Dobrevet, leváltom az ellenzéket" puzséri téveszmékkel. Utólag át kell értékelni a szerepét és ugyanúgy el kellene tűnnie a politika közeléből mint Gyurcsánynak. Ez a garnitúra összességében alkalmatlan Orbánék leváltására és főleg a kormányzásra. Egy-két hiteles arc - akiket egyébként ki is útálnak maguk közül - kevés ehhez.
De egyelőre úgy néz ki, hogy a gazdasági összeomlás fog változásokat kikényszeríteni, ami ilyen "ellenzékkel" még kiszámíthatatlanabb lesz és elnyújtja a kínlódást.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 10. 17. 13:36
Előzmény: #87883  Dehogynincs
Es akkor mivan ha nem szereted ez nem szeretet kerdese akkor a hazadat se szereted mert nem azon voltal hogy a maffua bandat levaltsad.Szanalmasak az ilyen emberek.46%al is lehet tobb korzetet nyerni.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 17. 13:30
"most nem kene ezt a maffia bandat hallgatnunk napi szinten"
Hanem hallgatnám a másik, általam elutasított bandát. Vedd észre, hogy azt a bandát sem szeretik eléggé!
"ezt meg egy 5eves is tudta hogy az osszefogas fogja a masodik legtobb szavazatot kapni."
Ha annyira okos vagy, akkor magyarázd már el a buta fejemnek, hogy miért kellett volna eleve a másodikra szavazni.
A fidesz listán 54,1%-ot kapott. Akárhogy masszírozod a maradékot, abból még 46% sem jön ki.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 17. 13:20
Előzmény: #87859  signal2
???
"A dk-szavazóinak jó része akkor is le akarná váltani Orbánt, ha a dk nem lenne."
Ez nem elvárás, hanem megállapítás. Cáfolhatod azzal, hogy nem akarná, csak akkor, ha Gyurcsánnyal váltják le. Hozz rá forrást vagy érveket!
Tűvé tettem a #87858 hozzászólásomat, de nem találtam benne semmi olyat, hogy nem engedném meg, hogy másra szavazzon. Nem is tudnám megtiltani senkinek.
Azt viszont tényleg megállapítottam az első mondatomban, hogy ebből eddig sorozatos kétharmados vereségek jöttek ki.
Irány az ötödik? Így? Vele?
Még az összefogás saját szavazótáborában is jobban kedvelték MZP-t Dobrevnél az előválasztáson.
tanrek 2022. 10. 17. 13:19
Akkor kérem itt sokadszor, hogy magyarázd el, hogy miért kellett volna bárkinek az összefogásra szavaznia, aki nem tudott semennyire sem azonosulni velük? Az mitől lett volna más, mint az, aki 2010-ben az akkori kormány ELLEN szavazott a fideszre, és nem azért, mert különösebben üdvözölte volna őket?

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók