Ha esetleg valaki hasznosabban akarja eltölteni az idejét, ajánlom Róna Péter pontokba szedett megoldási javaslatait. Ennél összeszedettebb, érthetőbb értékelést nem találtam. Semmi nem lesz belőle megvalósítva (szerintem), de legalább tudjuk, hogy mit kellene csinálni. https://www.atv.hu/videok/20220706/a-vilag-leggyengebb-valutaja-lett-a-forint
Én csak azt szeretném, ha Orbán és szolganépe ( értsd. fideszes megmondó emberek, kormánytagok, politikusok) duguljanak el, legalább pár hétre. Már ez sokat jelentene ebben a csőd felé rohanó, egyre rosszabb hangulatban lévő szerencsétlen országban. Minden az övék, mit akarnak még? Sikerült sok butasággal, állandó háborús ellenségkereséssel és szájkaratéval teljesen lejáratni az országot, kizárólag azért, hogy a hatalmukat és az eddig ellopott pénzt meg tudják tartani Az jött be, amit vártam: a szart végülis saját maguknak kell(ene) eltakarítani - bár sok esélyt erre nem látok, tekintve, hogy képességeik erre nem predesztinálják őket. Alapvetően tehetségtelen, gátlástalan politikusok, de legalább most, csak egy kicsit, maradjanak csöndben és ne folytassák azt, amit 12 éve csinálnak kormányzás címszó alatt. Peace!
elnézést rosszul fogalmaztam. amikor itt a nagy nyomás akkor eltűntök, majd az enyhülés fázisában megjelentek és hirtelen osztjátok az észt, de amikor nagy a sz@r amit a csüngőhasú kavart, no akkor mintha nem is lennétek, eltűntök...
Ezt számold ki rendesen. Ha ez így lenne akkor minek építették ki az északi áramlat 2 vezetéket. Egyébként meg ez földrajzi adottság kérdése is. Ettől függettlenül egyértelmű hogy a német pénzből él Putyin rendszere, nem a magyarból.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!