Ebben is jogodbam áll tévedni. Szwrintemeg a fideszes politikusok bohócok. Sőt, rosszabb. Egy részük maffiózó, a maradék pedig gombnyomogató félkegyelmű.
Ne viccelj már. Milyen ellenzék? Ez nem ellenzék, ez bohócok gyülekezete. Nem véletlen hogy Dobrev azt mondta ha nyer az ellenzék akkor sem ül be a parlamentbe. Ezek közé? Azok az ellenzéki politikusok akik érnek valamit azok az eu parlamentben dolgoznak és nem akarnak hazajönni jobbá tenni az országot.
Törölt felhasználó2022. 07. 06. 20:34
Bocsi de ezekre én nem fogok szavazni, akkor inkább senkire sem
Törölt felhasználó2022. 07. 06. 20:34
Fekete Győr András aki osszeteveszti a 2030 olimpiát nem ez az első tévedése. Lemosta az elektromos rollert, a hazteton atomeromuvek vannak... Na ne folytatom. EZEK JOBBAK? CSAK azért lenne jobbak mert jonneegy telefon Brüsszelbol igenis és eredemeny az lenne hogy jönne az eus pénz
Csak pár nevet megemlitsek ismét Dobrev, Fekete, Jakab, Gyurcsány, karácsony, márki.. Pl Karácsony aki unja az egészet.... Rá szavazzak?. Először ellenzéket kell váltani.. De ezt már ezerszer elmondtam
Nem azt mondtam. Hanem nem szavaznék erre a ahogy a főnököm néha jellemzett engem jogosan vagy nem erre a kxxxx gyenge ellenzékre Ha már Orbán Viktor és a Fidesz le akarják valtani Brüsszeli liberális elit. Akkor inkább senkire sem.
https://hang.hu/gazdasag/bod-peter-akos-a-kormany-inflacios-aggodalmairol-egyszerubb-lenne-igazat-mondani-142818?fbclid=IwAR2xJSHcrwwuFr5b3_3aFCSAVMuETqSg2IJHFEo5gh49trOXzgv8x5X46DA * Gyengítették a forintot, most a béremelésre mutogatnak * Fogyasztás terén legfeljebb Bulgáriát hagyjuk le * "A forint rendkívüli gyengesége
sem friss fejlemény, és jórészt épp a kormány éveken át tartó, téves
gazdaságpolitikája vezetett ide Bod Péter Ákos szerint. A jegybank 2017
óta az alapkamat alacsonyan tartásával gyengítette a hazai devizát, ami
jól jött a beruházóknak, és pörgette az ipart, ám sérülékennyé tette a
magyar gazdaságot. Az ad hoc jelleggel, izomból hozott korlátozó
intézkedések – ideértve a hatósági árakat – pedig elbizonytalanították a
külföldi befektetőket, akiket az extraprofit-adónak nevezett
kormányzati sarc is váratlanul ért."
nekem zajo az indikátorom, már most nem szavazna a fideszre, pedig az orbán f.s még csak ezután fog ömleni, szerintem decemberre már gyurcsányra is szavazna, csak takarítsa el valaki orbánt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!