Valóban nem személyeskedtél, hanem másokat minősítettél! . Az meg hogy úgy érzed, igazad írtál.....huhh...hát ez komoly probléma. Aki minuszolta azt a beírást bármi okból, az szerinted hazaáruló?! Idegenszivű?! Tényleg megérdemled a pihenőt, sőt, ezzel a viselkedéssel egy végleges kitiltást is!
Nem személyeskedtem,mivel nem konkrét személynek írtam,hogy hazaáruló,hanem a névtelen minuszolóknak.Vagyis csak az tudja,hogy kinek szólt aki minuszólt.Egyébként meg igazat írtam.
Ezt nagyon kiforgattad,hiszen pont a hozzászólás tartalma volt a lényeg és nem önmagában az,hogy minuszoltak,sőt az utóbbi abszolút lényegtelen lehetett volna ha az amire minuszoltak nem a Magyar hazának egy sikere lett volna.Egyébként meg nem az én hozzászólásomat minuszolták ,így azzal sem lehet vádolni,hogy az zavarna,hogy minuszolták valamelyik hozzászólásomat amit persze már régen megszoktam.
Ha kapsz egy kis pihenőt ezért az írásért, ne másra haragudj, én jeleztem a modiknak! . Fejezd be ezt a minősítgetést! Nekem se tetszik mindenki véleménye, de attól hogy nem azt osztom, elfogadom h az övé ez. . Se hívő, se kormánypárti nem vagyok. De Gyuszi ezen véleményét nem kritizálom. Ettől hogy más a véleményünk, Ő is, én is lehetünk értékes emberek. Leginkább egyikünk sem "álliberális" és nem "hazaáruló" vagy esetleg "idegenszivű" . Itt a szomszédban a háború, nyakunkon egy gazdasági és hatalmas ökológiai válság, egymást kell segítenünk. Itt a fórumon is ha másképp nem, megértő szavakkal. A valóságban pedig ha lesz szabad időd, ahelyett hogy rám neheztelsz, tegyél a természetért, egy jó séta közben szedd össze a szétdobált alupalackot. Vegyél ki egy kontérből bármit, amit más vagy te kidobott és hasznosísd, avagy keresd meg azt akinek épp szüksége van rá, és add neki. Hidd el jobb lesz a lelkednek, mintha itt morgolódnál tovább. Állj meg, nézd a tájat, keress benne minden szépet és azt hogy minden nap tegyél valami kézzelfogható jót valakivel/valakikkel. Lehet az akár egy szerencsétlen állat is. Ezen dolgokat én napi, heti rendszerességgel teszem.
Figyelembe véve,hogy itt mindenki anonim,így értelemszerűen nem lehet bűncselekménynek minősíteni ha egy donald kacsa nevű emberkét valaki lehazaárulóz :)
De, neked kell magad szégyellni, lásd előző hsz-em. Az én hsz-eimet is sokan mínuszolják akkor is, amikor egy egyszerű tényt közlök vagy kérdezek, tehát nem véleményt nyilvánítok. Én meg tojok rá.
Nekem az volt soknak tűnő, hogy egy hozzászólás mínuszért osztogatja a hazaáruló minősítést. Tehát nem a hozzászólás tartalma alapján, hanem egy mínuszolás alapján. Aminek ezer oka lehet, pl az, hogy nem szívelik a beírót. Ez azért elég súlyos...
Kérdés,mi is volt abban a hozzászólásban.Ha valaki a hazáját ért sikerről ír ,mint a mostani sport sikerről és azt minuszolja valaki az egyértelműen hazaáruló lélekben. Nem nekem kell szégyellnem magam amikor erre rámutatok hanem azoknak akik a hazájuk sikerének nem tudnak őrülni és inkább negatívan állnak hozzá.
Ja,látom menet közben korrigáltál,hogy nem én írtam,hanem Zajo de ő sem azt írta,amit kihoztál belőle nem a 8 általános abbahagyását és az ország elhagyását helyezte előre példamutatásként,ezt te magyaráztad már bele.
Vannak, akik nem tartják ezt az eredményt annyira nagyra, mint te, viszont emlékeznek arra a sok piszkos dologra, amit az Orbán kormány művelt és nem a hazája szeretetéről szólt és így az összkép alapján indokolatlannak gondolják ezt a hurrázást. Nos, erre te hazaárulózol, ami konkrétan jogi fogalom (is).
És azt honnan veszed, h aki leértékel egy hsz-t, az nem szereti a hazáját? Miért alkalmazol olyan kifejezést, ami rettenetesen elítélő? Mit gondolsz, a haza szeretetét mi fejezi ki jobban? Egy győztes futballmeccs éltetése, vagy 1000 Ft adakozás leszakadók megsegítésére? Ha egy nick elkezdené hazaárulózni a topikjaid egyikében azokat, akik szerinted pozitív véleményt fogalmaznak meg, mit tennél? Nem szégyelled magad egy kicsit?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!