Ne keverd már a szezont a fazonnal,csak ebbe a fórumba írogatsz te is mint az álliberálisok,hogy ne tartozná már bele a portfólió fórumozóinak a csoportjába,de nem erről volt szó,hanem,hogy a birkázó csoportba beletartozol-e a portfólió fórrumozóin belül ?velük közösséget vállalsz-e ?Tudod,az egész meg a rész halmaz esete ,annyira nem bonyolult.Erre írtad,hogy nem tartozol bele velük nem vállalsz közösséget.
"Ezt írtad,hogy te nem birkázol le másokat és akik lebirkáznak másokat
azokkal nem vagy egy csoportba vagyis nem értesz velük egyet :)" . Furcsa érveléseid vannak. Gondolom Te nem vagy a nyugdíjasokkal egy csoportban., ez azt jelenti hogy nem értesz egyet velük:)))))
"Én nem értek egyet a birkázókkal (nem is írtam ilyet soha), de nincs kitől elhatárolódni, mert nem tartozok egy csoportba velük." . Ezt írtad,hogy te nem birkázol le másokat és akik lebirkáznak másokat azokkal nem vagy egy csoportba vagyis nem értesz velük egyet :)
"Látod,már sikerült is rávennem,hogy nyilvánosan határolódj el tőlük :)." . Tudtommal senkivel nem tartozok közös csoport a fórumon, senki nem is ismerek, így ők nem is írhattak a nevembe. Nincs kitől, mitől elhatárolódnom. Én csak saját magam képviselem és engem nem képvisel senki.
Ahhoz nem szükséges pártot alapítani,hogy valakik egy csoportba tartozzanak :)Az is elhatárolódás ha valaki ellenvéleményt fogalmaz meg egy birkázó álliberális hozzászólása után a birkázással kapcsolatban,de még ilyet sem láttam,egy magát liberálisnak vallótól sem.Az pedig egyértelmű,hogy miért,mert nem akar ,vagy mer ,szembe fordulni az álliberális hangadókkal. Azért annak örülök,hogy most azt írtad,hogy a birkázókkal nem vállalsz közösséget nem tartozol velük egy csoportba :)Látod,már sikerült is rávennem,hogy nyilvánosan határolódj el tőlük :) . Ami Bayert illeti,mármint a kitüntetését,írtam,már,hogy Orbán állkeresztény számomra és őt sem tartom természetesen demokratának.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!