Szerintem a moderátor birtokában van azon képességeknek, hogy eltudja dönteni, mikor kell valakit kitenni. Addig is, próbálj meg érvelni, ha valamivel nem értesz egyet. Próbálj meg úgy viselkedni, mint akinek nem csak 8 általánosa van.
Tökéletes és sajnos maximálisan igaz, amit Keanu mondott... már csak azt nem tudom, miféle szerencsétlen, groteszk lelkű csúszómászónak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki lepontozza!
Ennyi! 2010előtt a baloldal rothasztotta a társadalmat, széthúzást szított, magyart magyar ellen fordított, ugyanazt csinálta, mint most az ellenzék, csak állami szinten. 2010 óta a Ner igyekszik erősíteni az összefogást a magyar magyar, illetve magyar és a gúnyhatáron kívül rekedt magyarok között! Összekell fognunk, egymásért, most éppen Petryért. A magyargyűlölőket, akikből ebben a topikban is elég sok van.. a helyükön kell kezelni!
El szokott hangzani az az érv a világelső halálozásunk magyarázatára, hogy mert mi mindenkit a koronavírus áldozatának tekintünk, akinek a kórelőzményében szerepelt a Covid-19. Azt természetesen még Cecília asszonyság se teszi hozzá, hogy ez a WHO ajánlása, tehát vélhetően a legtöbb ország így jár el. Svédország biztosan, ezt egy ott dolgozó patológus mondja. De nem csak ezt mondja sajnos: A vírus nagyobb bajt okoz a szervezetben, mint amit most látunk – mondja a Svédországban élő patológus
A momentumnál nem tolerálják azt, aki a magyarokért dolgozna. Csak a bűnözőket, az illegális lakásfoglalókat, az ingyenélőket mosdatják. Belharc a momentumban, kicsinálták azt a tagot, aki dolgozott közölük: https://mandiner.hu/cikk/20210408_a_kobanyai_momentumos_kirugasa
Szerintem azzal se vagy tisztában, hogy mit beszélsz. Ami ezen az oldalon elfogadhatatlan (és ezért nem tényező ma már Szájer és Borkai), az nálatok dícséretes. De nem ragozom tovább, úgy látom ez is magas a libsi tábornak. 🙂
"Igen, mert itt következetesek vagyunk. Borkai, Szájer elsüllyedtek, tetteiknek megvoltak következményeik." . Melyiket is zárta ki a Fidesz? Az nem következetesség, ha egy tolvaj pl. börtönbe vonul, miután lebukott. Szabó Tünde Tünde, Deutsch Tamás teljesen megfelel az "erkölcsidnek"?
Azt ugye tudhatjuk,hogy szájer alapítóatya nem elsőbálozó volt .eddig elnézte neki a nerzety csapat .most sajnos lehetetlen lett volna.. Borkairól is sejthető,hogy nem először hajózott ki.. Kaleta..a pedofil .megpróbálta kormányunk hazamenekíteni..titokban . Micsoda keresztényi magasságok. Mi van Gyurcsánnyal??.. miért nem ül börtönben? ..és hány rendőrt verő úriember került elzárásra?..mert ma egy füstölő eldobásáèrt nagyon mèrges a bíróság.
"Az, hogy én miben hiszek, milyen nézeteim vannak, cseppet sem befolyásolja hogy egy másik mit csinál éppen." Hoppá, akkor ezek szerint megdőlt minden amit eddig leírtál, hogy a két oldalt meg lehet különböztetni pusztán egy általánosító jelzővel - "az egyik libsi a másik fideszes". Hogy is van ez ? Akkor ez nem igaz ?
Lol. Mintha bármi közöm lenne ahhoz, ami írsz. Libsi-logika... számotokra teljesen értelmezhetetlen a szabadság fogalma: mindenki szabad ember, ám tetteinek következményei vannak. Az, hogy én miben hiszek, milyen nézeteim vannak, cseppet sem befolyásolja hogy egy másik mit csinál éppen.
30 évig ült vagy Orbán mellett az országházban vagy abban a vérfertőző brüsszeli parlamentben képviselt Téged ! Nekem ne mondd meg, hogy mi az erkölcsös !
Ami rossz az nálatok nem létezik, "libsizel" és erkölcsről papolsz, közben elvbarátod melegpartikba jár. Érted, még csak nem is élettársi közösségben él egy másik férfival, hanem homoszexuális partikba jár és Te oktatsz ki engem a vallásosságról és arról, hogy mi a szerinted erényes élet ? Nem létező Keanu Reeves idézeteket varázsolsz elő és kamu 3 millió Petryt támogató hívőről linkelsz... Nevetséges. Lol.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!