Te se legyél eltévedve, mint nyáron a Télapó. A déli féltekén történetesen nyáron jön a Télapó. Ausztrália, Brazília, Argentína. A magyar ugaron viszont télen jön, ha már olyan elavult és egyre nehezebben értelmezhető fogalmakat használunk, mint az évszakok.
Igen, ahogy írtam, film. Erre akkor is rájöttél volna, ha nem írom oda, hogy film?
Az orbáni maffia tevékenységét nem filmes formában is nyomon követheted. Kormányinfók, nyomtatott médiumok, stb. Kicsit szárazabb anyag, újabb és újabb 100 milliárdok ellopásáról.
Szavazni fogok. Jelen állás szerint a kutyákra vagy hasonló pártra. Ha nem, akkor érvénytelenül. Nem igazán érdekel, hogy a vezérek mit mondanak. Nekem sem kell a szomszédba mennem a hülyeségért. Van nekem sajátom is.
LoL! Mennyi ész kell ahhoz, hogy valaki egy filmből akarja levezetni a valóságot ?? Segítek: Az csak egy film! :) Jó, hogy nem már azt kérdezed, hogy az Usa miért nem veti be amerika kapitányt az iszlám állam ellen ? Te lángelme, te. xDDD
"Van rutinom, egy-két ciklust még kibírok ebben az elbaltázott rendszerváltásban is"
tehát ha 2026-ban és 2032-ben (2022-ig már nem jön és nem írom tovább, mert "egy-két ciklust" mondtál) sem jön el a tiszta arc vagy új arc nem tudom, hogy fogalmaztál vmelyik hsz-edben, de legyen A New Hope (StarWars) akkor behúzod a Kutyapártra vagy csinálod az érvénytelen szavazatot és mozizod tovább ami megy, jól értem?
Az Orbán-családról nem kell filmet forgatni, elég megnézni a
The Godfather műremekeket.Bár azokban a maffia csak befolyásolni akarja a törvényhozást, míg Orbán esetében a maffia jutott kormányra...
Szájer kiváló jogász volt. A magánélete nem érdekel, semmi közöm hozzá. A platón vonagló balliberálisok sem érdekelnének, de rohadtul sz@rnak a normális emberekre, és minden évben a normális emberek arcába tolják aberrált, gyári hibás mivoltukat. Pedig hidd el, ez nem a beteg nyugat. Itt nem menőek. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!