Füreden jött szembe velem a plázában. Egy nulla pasas látszik rajta kb 170(ezt nem azért írom, de azért ne legyen akkor pofája az életben, de. kb mint a gazdija aki 165 ugye nagy arccal) Legszívesebben köptem volna elé hátha vissza mer ugatni...Még megkaphatja ...gondolom ott lehet a közelben nyaraló,lakás ,...Tele velük füred és környéke sajnos pökkhendi kis ge..k. NER bevette az egész régiót már.
Nem kell átnevelő tábor. Baromarcú Bayer felvázolta a megoldást. „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!”
A Lipcséhez kellene szerződnie, ott kiélhetné magát! Ja, ott sem! ---------------------- Ahhoz hogy (a NER szerint) a Magyar nemzet méltó tagja lehessek, a következőket kell vallanom: Vegyük tudomásul, hogy a világ legnagyszerűbb kormánya az Orbán kormány, és a világ legtehetségesebb, legnagyszerűbb népe a magyar! A többiek a futottak még kategóriába tartoznak! A nyugat-európai népek, és az USA pedig egyenesen a fertő kategóriája, ráadásul mindig bántcsák(!) a magyart. A kínai kommunisták még elfogadható partnerek, az oroszok pedig erősek, ezért velük elnézőek vagyunk. A NER módszereit kritizálókat pedig (kínai mintára) átnevelő táborba kell küldeni, hogy ujgurok fejlődési fázisain ők is áteshessenek! -------------------------------------
A munkaszerződésben valszeg benne van, hogy nem rongálja a csapatszellemet, sőt, hogy nem nyilatkozik a klub hozzájárulása nélkül. Egy többnemzetiségű csapat tagjaként nem árthat a klub szellemének és a közös munkának. Ezért egy közhivatalból is eltávolítják a munkavállalót. Szóvval nem egyszerűen a magánvéleményéről van szó, mint itt pl. a tiedről.
Azért vicces, hogy ezek után is inkább hunyászkodik ezerrel, minthogy a hanyatló nyugatról visszajöjjön a fényességes felcsúti "akadémiájára". Re: színvonal
Orbán Viktor, Áder János és Kövér László személyesen fogadta a Liszt Ferenc repülőtéren a kétmilliomodik Pfizer vakcinát, amit mint tudjuk, egy "kisújszállási asszonyság" segítségével fejlesztettek ki. Ja, nem, csak Józsi a targoncás volt ott, mert mikor látták, hogy nem a Kínai Népköztársaságból jön a gép, a csapat a ferihegyi gyorsforgalmi úton megfordult, és visszasietett a Budai Várba...
bocsánat, menekültpolitikát akartam írni, de vhogy önkéntelenül is igazodtam a jobb-bal politikai diskurzus intellektuális szintjéhez:) amiben az un. "liberálisok" is úgy élnek mint hal a vízben...
"Ez miben különbözik a Fidesz ellen megfogalmazott kritikákkal szemben (az ilyen jellegű ügyekben)?" Csak három példa: - Én semmi pénzért sem akarok FIDESZ alkalmazott lenni, mert nem értek egyet az elveikkel! - Én semmi pénzért sem akarok MSZP alkalmazott lenni, mert nem mindenben értek egyet az elveikkel! - Én ragaszkodom a szabad vélemény nyilvánítási lehetőségemhez, így nem csatlakozom egyetlen olyan szervezethez sem, amelyik az értékítéletemmel ellentétes elveket vall! ----------------------------------------------------------------- Petry korábban aláírta a szerződését a Hertha-nál, ami a problémásnak bizonyult dologról is rendelkezett, de a hülyeség ellen a szerződés sem véd!
Nem ettől felháborodni. Ahogy azon sem, hogy emiatt kirúgta a Hertha. Főleg, hogy utólag elnézést kért, elismeri, hogy hibázott. Tehát nincs miről vitázni.
"Ma újabb, közel 250 ezer adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett hazánkba, ez már a 17. magyarországi szállítmány a két vállalat által fejlesztett, Comirnaty nevű oltóanyagból – olvasható a Pfizer közleményében."
A pfizerből csak az ellenzékiek kaphatnak, a fideszesnek ott van a kínai szputnyik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!