Tele is leszel, amig a saját ostobaságaitokat olvasgathatod csak! Kérdezd ts3-at esetleg signalt! Ők már régen ismernek! Gondolom te is, csak jobb ha tudatlannak látszatod magad!!
valamilyen szinten benne kellett korábban is lennie, nekem vmi hipotetikus - azaz nem piaci - lakbér rémlik, de amióta megjelent az alább belinkelt KSH lakásárindex már nem vagyok biztos abban, hogy még azzal kalkulálnak
Én se akarok baromságot olvasni, de mégis annyit írsz hogy nem győzöm átugrani... Ki az a SheldonKuper állnév alatt futó troll? Mit keres itt? Kit érdekel a véleménye? Tele vagyok kérdésekkel...
Ezt az almafáknak elmondhatnád! Már 20 éve teremnek, de ilyen gazságot nem tudnak elfogadni, hogy 5-ször annyiba kerül egy kiló alma, mint az első termés leszedése óta!
Menj már be a Lidl-be aztán nézd meg hogy mennyibe kerül 1 kg alma. Az akciós szar idaredtől tekintsünk el. 990 Ft. Kocsi esetében 2-3 vs 8 milla volt az állítás. Valóban, inkább a 2-3 vs 6 az igaz.
Na ja, mert csak ti maradtatok! Ki az a Kardos József? Hol volt eddig? Nehéz felfogni, hogy csak ti szapuljátok kedvetek szerint az országot? Senki nem akar baromságokat olvasgatni.
Tartok tőle, hogy nyerni fognak és még az EU.-ból is kilépünk a 2026-os választásokig. Nagyon hergelik már a választóikat Európa ellen és egyre többen hangoztatják a kilépést is.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!