"Meg úgyis döntöttek, hogy 3-szor juttatták a Fideszt 2/3-os többséggel a Parlamentbe, neked viszont mégis bajod van ezzel." Sajnos a csalást kihagytad, na ezért van bajom.
Nekem nincs bajom a legerősebb ellenzéki párttal bárki is az. Én lennék a legboldogabb, ha még 20 éven keresztül ők lennének a legerősebb ellenzéki párt. A szavazók így döntöttek, el is fogadom. Meg úgyis döntöttek, hogy 3-szor juttatták a Fideszt 2/3-os többséggel a Parlamentbe, neked viszont mégis bajod van ezzel.
Olvasd már vissza a te elvtársaid hozzászólását, az ő stílusukkal nincs problémád? Meg azzal sem, hogy neki állsz utasítgatni. Milyen alapon? Én írtam bárkinek is, hogy álljon le? Ez a stílus csak tőletek megengedett? Kezdve a topik elnevezésével, azzal sincs baj, ugye?
Kik a komcsik definiálnád kérlek? mert eddig amikor megpróbáltad csúnyán beégtél vele. Ha az akire ráfogja a Fidesz azzal tényleg nem tudok mit kezdeni. Akkor tényleg az ellenzék a komcsi.
"Ki mondta, hogy én elnézem Orbánéknál. " . Egész tegnapi nap erről szólt :). Felhoztál valamit hogy csinálja az ellenzék. Bemutattuk hogy a Fidesz 5-szörösen csinálja ( vagy neadj isten az ellenzék egyáltalán nem a fidesz meg nagyon ) és máris ugrottál a következő témára. Addig nagyon oda voltál az MSZMP múlt miatt, a béremelés miatt a hiány miatt bármi miatt, de amint feljött hogy a fidesznél is az van már egyből nem volt fontos. . Most isugrottunk a magasabb létszám és béremeléses témáról. Semmi gond pl egy Szili Katalin a miniszterelnöki megbízottak között ( csak akkor gond a volt szocik visszatérése ha nem fidesz szinekben teszik ). A fidesznél nem gond ha hazudnak csak Gyurcsánynál. aki szarul kormányzott mert hiányt csinált. Ja hogy a Fidesz most sokkal nagyobbat csinált. Á az rendben van mert ők nem szorítanak meg. Akárhány nekifutással próbálod bírálni az ellenzéket hogy "azért rosszabb mint a fidesz mert... " kiderül hogy valójában ABBAN a Fidesz sokkal szarabb. és utána levonod a következtetést hogy hát kettő közül lehet választani és a Fidesz szerinted jobb pedig csak olyan példába kezdtl bele amiben rosszabb.
Nyugodj le a 2022-26-os ciklus alatt nem kicsi megszorítások jönnek. Könnyű volt az elmúlt évtized, töredékükre estek a nyersanyagárak, pénznyomdával is fűszerezve. Mindenképpen hatalmas áremelések elé nézünk, elértéktelenedő devizákkal támogatva, ott fogsz észre térni , csak már egy kicsit késő lesz.
Kérsz esetleg ötleteket hogy kit küldözgess a sunyiba? Inkább fogj egy kalkulátort és fáradj be egy üzletbe és szorozd fel a 150-250 grammos bagetteknek meg mindenféle cipóknak, vekniknek az árát, ennyire fog kijönni. Nem hiszem, hogy alapot adtam volna arra a hangnemre amit megengedsz itt magadnak. Kapjál magadhoz sürgősen.
Ki mondta, hogy én elnézem Orbánéknál. Viszont, ha mostanra választási szempontból letisztult a ké, hogy két oldalra lehet csak szavazni, akkor a kell közül kell választani. Valaki szereti a megszorításokat, valaki meg nem. Én momentán nem, de nem kel mindenkinek így gondolkodnia természetesen :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!