Ja és mennyi is a forint romlàsi üteme?Az àllampapírnak pedig hozama van,nem pedig kamata,ha màr gazdasàgi hírportàlon vagyunk legalàbb ennyit tudhatnàl.És mennyi ez a töredék hozam az inflàcióhoz képest?
Csak vicceltem az előbb, tudom, hogy te is ő vagy. Persze ehet hogy tévedek és csak az azonos értékrend (csakafideszcsakafideszcsakafi...) miatt tűnik úgy.
Jézusom,most te ezeket komolyan gondolod?:) Te minek örültél Gyurcsànyék alatt,a kétszer ilyen magas adónak vagy a vizitdíjnak?Esetleg a nem létező csalàdtàmogatàsi rendszernek vagy a remek devizahiteleknekValaminek az értékét nem a piac,nem a kereslet-kínàlat hatàrozza meg?
Spóroltál 2,4 milliót, és 15 misivel drágábban vetted a lakást a sok csok mok mak rárakódó hatása miatt. Általában ez történik, a gazdaságilag rövidlátó fideszimádó annak is nagyon szokott örülni, hogy le van csökkentve a rezsije , mert azt nem tudja hogy más országokban még jobban le van csökkentve. Vesz állampapírt a forint romlási ütemének töredékét kitevő kamatra. Stb.
Én momentàn azt a hasznàt élvezem most,hogy nem kell 2,4 millió illetéket befizetnem lakàsvàsàrlàs utàn.Most csak a legutoljàra tapasztalt előnyét írtam annak,hogy ez a gàtlàstalan érdekember a miniszterelnök.Szerintem te is tudnàl sorolni jó pàrat a sajàt életéből,ha őszinte lennél.
"Jobb mintha ostobaságokat találsz ki arra, amit hülyeségnek akarsz beállítani." Ott van az, csak én hülye tovább olvastam és a következőre válaszoltam. Visszaeső, de nem reménytelen :)
dehogy nem gondolta...tudta!(?)...visszatekintve vszeg a digi már kaphatott egy ajánlatot, amit akkor még lehet visszautasítottak (pedig nem egy olyan fajta ajánlatról lehetett szó☺) majd jöttek a pofonok, az 5G-ből kizárás, most a műsorsugárzással kapcsolatos jogdíj viták...stb. és kezdik már felfogni kikkel is van dolguk...(?) szvsz
Igen, ha rajtad múlna az élet is megállhatna, mert egész nap itt ültél és más dolgod sem akadt a fikázáson kivűl! Ne fáradj azzal, hogy másokat fárasztanál!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!