Jogilag van meghatározva, hogy nem lehet játszani a párcsolatokkal. Nem lehet lazitani néhány "házasság" miatt a család jogait csorbító törvényeken! Ez legyen azok problémája, akik a jog nevében akarnak külön jogokat fabrikálni maguknak! Ehhez pedig csak külföldi (UNIOs) direktívákkal szeretnének az emberi jogok nevében törvényeket módosítani! Érdekes módon ezek a beemelendő törvények nem szerepeltek sem alakuláskor, sem a belépett tagállamok törvénytárában sem! Mit értesz az alatt, hogy egy szülő?
orbán bevezette a magyar politikába az egymás iránti gyűlöletet, mert ezt látta otthon, ti meg megteszitek neki ezt a szívességet és tényleg utáljátok egymást. Legyen csak orbán a célpont és nézzük meg, milyen lenne nélküle. Ma elolvastam a budai polgárt, egy ellenzéki kerületben és sok szép dolgot láttam benne és a fideszt nem gyalázták benne úgy, mint ahogy a fidesz nemrég tette ezt az ellenzékkel. Van még mit tanulnom, van remény! Szóval elnézést minden fideszestől, ha megbántottam őket, csak orbánnal van bajom.
Jó estét kívánok itt az izlésrendőrség ! Meg kellett állapítanunk,hogy ön fejlődőképes, így további szankció már nem indokolt.További jó fórumozást kívánunk !
az üzemanyagár felfelé azonnal követi a FOSrint romlást és az olaj áremelkedést hatalmas léptekben, lefelé ez nem így működik, nem képes lekövetni azt az irányt
lölő a héten megveszi a digit múlt héten vagy 2 hete vette a tigázt? jövő héten mit vesz majd vajon? azért rákukkantatnék 1-2 szakértővel a tranzakciókra
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!