Hát nem tudom. Azért 10 év szívás után még nem vonulnék most fáklyás menetbeningyen reklámként. Szép ez a rózsaszín köd, de most még csenben fújnám tovább abuborékot. Látszik a topikon is, hogy minél feljebb vagyunk, annál több az irígy ésellenszenves alak.
Egyetértek. Nálam jó esetben a választás környékén kellene céláron lennie. Bő 8 hónap. Azt már hogyne bírnánk ki, a boldog, hosszú nyugdíjas 50-60 év reményében. :D
megelőztél, pont erről a képről akartam betenni a főnök képét a Fiat 500-as avatarom kormánya mögé. :) de akkor vegyétek úgy hogy ott ül a sötétített üveg mögött. ;)
Én csak azt mondom,hogy azért,mert ezzel "utazom" , az nem jelenti azt ,hogy tetszik ami megy az Országban, EGYÁLTALÁN nem tetszik a műsor.
SZOMORÚ !!!
Még viccből sem "ajnározom" ezeket az embereket.
Ezzel nem téged,titeket akarlak okosítani. Csak az én őszinte véleményem.
Azért,mert pénzt hoznak mondjuk nekem (is) még nem fogom elfogadni azt amit művelnek az Országban.
Most jutott eszembe! Ős Opis, Phyles tagoknak és akiket érdekel csinálni kellene egy klubbot, saját póló, logó meg hasonlók! Valahogy viccesnek, de lényegretörőnek kellene lennie a logónak és klub elnevezésnek! Címszavak, karakterek: OPUS GLOBAL, OPOSSZUM, ARANY EMBER. Ha van köztünk aki kreatív és tud képet szerkeszteni, logót készíteni és van kedve csinálhatna néhány demó logót! Durva lenne ilyen pólóban megjelenni a küzgyőlésen!
OPUS Global Nyrt.