igen én is erre várok már egy pár napja... longolom 2,68 körülről, illetve egy nagyobb pakkal 2,56-ról, de nekem a céláram jóval feljebb van. igaz, hogy az én olvasatomban ez a 2,68-2,7-es zóna egy elég erős ellenállás, de hátha marad márciusban is a tél... és akkor simán jó lehet. meglátjuk, lassan kezdem fedezni azért magam, mert gizus ugye :D
A gázrészvények egyértelműen azt (is) árazták/árazzák, hogy a gáz ára zuhanni fog. SWN és CHK is 30-40 %-ot esett pár hét alatt, miközben a gáz ára még 3 fölött volt. Amúgy a CHK chartja szinte ugyanígy nézett ki. Tesztelte a fő támaszt (gázban ez 2,55) és leszakította. Erre számítok a gázban is.
Elhiszem a multkorira, ha jol emlekszem meg 4 usd koruli ar volt, egyik sem realis en azt gondolom.1.3 nem lehet mikor ilyen szintu keszlet hiany van, chart ide vagy oda, orosz piacrol vett gaz miatt tartunk itt es kesz.A gazt idaig sem ez utan sem chartra kereskedem.Raadasul, ha a shortomat nem forditom longba a chart szerint jan 25, akkor most nem lennek ekkora szo..sban!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.