én pénteken dobtam a shortom végül, nem mertem bent hagyni hétvégére. legalább nyerőben. én most csak megfigyelek. longot kb. 2,67-2,68 körül nyitnék egy kisebb pakkot. izmosabbat 2,55 környékéről. kitartást aki longolta.
Februarival shortoskent megszivtam, majdnem a maxon dobadtak ki velem, m9st meg longolom persze, hogy megint megszivatnak, lassan 40% kulonbseg van a ket ar kozott, hat gratula jol beszivtam.
Sajnos a mai nap longxivatós lett megint a shortosok nyertek,én sajnos a shortjaimtól a héten túl hamar szabadultam meg mert féltem a K o-tól.Hát ahhoz képest 3.268-ról leesett 2.838-ig.Ez van.Sajnos még eshet lefelé.Sok sikert a bennlévőknek.Én fordulatot emelkedésre még mindig nem látok.Off:Daxot longoltam 13000 környékén jövő hétre.
hát lehet, hogy ez is egy 7%-os nap lesz, csak lefelé. rohadt rollovert elfelejtettem, pedig baromi jól állnék. na mind1 így sem panaszkodom. kitartást a longosoknak. személy szerint 2,7 körül indítok egy kisebb longot, aztán 2,5 körül, ha odáig esne.
ez most komoly hogy 13 perccel az adat előtt eltűnik az árjegyző?! komolyan hiheetlen egy banda ez. muszály lesz másik megoldás után néznem idén, mert ez tarthatatlan.... én az adattól teszem függővé, hogy dobom e a shortom most, vagy tartom tovább és mivel nincs árjegyzés tök nyolc milyen stoploss van beállítva... retkes egy cigány banda. elnézést, ha bárkit is megbántottam!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.