Jol emlekszel, aki mindenhol beszivja!Amugy Usa nyomja le az arat, hogy az orosz gazt olcson vasarolja hiszen hiany van.Telhesen egyertelmu, de hosszutavon nem hinnem, hogy ez jo megoldas lesz.
mukikám, ha te vagy a mollos muki, ez nem fehér embernek való és ha te vagy a mollos muki, akkor neked különösen nem való...:) (ismerve régről mol fórumból)
Az enyemet szepen kiutottek 3.2nal, utana longot nyitottam, ugyhogy dupla szivatyu, az biztos egy eletre elvette a kefvem a gaztol , hozza nem nyulok a 22. Zaro utan bottal sem vsak a minusz lesz erdekes, hogy meg lejebb viszok a mocskok.De amugy ilyen usd eses mellett ekkora es3s a gaznal es hiany mellett erthetetlen, hogy kinek eri meg, orisi vesztesegek lehetnek itt.
nézem még azért nem, kettő alá került, de az durva h egy ilyen felbe sort certit nem ütöttek ki, csak előtte mindig longot, maci te adtad a 76 bekereid...? sztem még megvannak...:)
Nem igazan lattam ilyet a gaz torteneteben miota figyelem, hogy 3 het alatt egyetlen egy napot sem emelkedett. Szerintem tortenelmet irt ezzel, csak nem akartam reszese lenni ennek, de sikerult!!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.