felhúzták 50ig, de egyből lecseszték, etetik a birkákat köztük engem is, jól megszívattak a feb határidővel akkor shortoltam, hát most meg longolom, jó fasz.l!
hát nem a leglongosabb. de talán elég, hogy elindítsa felfelé! nálam 2,68-2,69 elég erős támasz szint, az én stratégiám szerint lassan illene fordulnia. hajrá mindenkinek.
Gyakorlatilag miota longolom azota esik es csak esik semmi visdzateszt nem volt 6. gyertyan us tul vagyunk mar regen fordulnia kellett volna. Egyszeruen erthetetlen amit most muvelnek vele.Persze a februarit shortoltam az meg felment mint allat, 40% lasdan a kulonbseg a ket hatarido kozott ez nonszensz telen! Full beszivatott.
Egy ideje nem követem a gázt. Igen látom, az árfolyam 2,747 alá esett. Rövidesen lehet benne egy felpattanás, de az esésnek nagy valószínűséggel nincs vége. Jelenleg kulcsszint nálam a 3. Amennyiben a hónapot a mostani szinteken zárja, szinte 100%, hogy 2,4 alá esik. Hosszú távú longban egyelőre nem érdemes gondolkodni, szerintem. Gáztermelők is esnek. SWN most egy 3-as hullámot fejezhetett be. Egy kis korrekció után új aljat várok (5-ös hullám).
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.