Azéét 250rol jól visszaadták, nekem picit erthetetlen mivel usa egész nap minuszban Volt, és most szépen visszajott azért a melyből, de ez a gaz nem lehet érteni.
Na még azért a 3.150 nem tört,bár engem személy szerint dühít,hogy így megvezetett gizi és így dobtam az összes shortom 3.230-nál.De még holnap reggel 9-ig bármi lehet.Egyébként USA is esik.
Igen tegnap én azt mondtam,hogy sávban mozog a gáz 2.95-3.2 között és úgy gondoltam én is,hogy 3 alatt főleg 2.95 környékén meleg lenne a pite.Ehhez képest ma azt gondolom,hogy szépen tolják feljebb a sávot 3.150-3.350 közé én ezért nem mertem tartani.Egy réssel felnyitás és ott is vagyunk 3.3 felett.Na onnan meg van tér felfelé 3.7-ig is akár.
Tudom nincs ha,de bő 20 perce még 44 ft-n volt eladásim 2000 db-bal és ebből lett eladás 37 ft-n 2000 db-bal.Kisbüfi sors,nem baj ez van.Jelenleg gáztalan vagyok,sok sikert Nektek benn lévőknek!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.