igen, viszont kötött a certi 219-en az már brutál szép, egy nap alatt 40 pont plusz...40 ezer csak egy ezresnél is, gondolkodtam h 10 ezret v ötöt meghagyok...de aztán akkora felszabadulás volt adni, pedig nekem elég erős idegeim vannak, brutál miket kiültem, molt pl hitellel, de a gáz kifogott rajtam pszichésen...
elképesztő, még szerencse pl neked h visszament, van hiányérzetem h nem tartottam, de inkább azért vagyok hálás h két kiütött certi után, volt erőm benne lenni eddig is, nem adtam fel előbb v adtam el, legalább a pénzem visszajött bőven, de ezért ez már jóval több lenne...de akkor mit mondjon magic v angyal...de gyerekek ebbe a buzi erste is belejátszik, mert van egy piszok nehéz gáz pluszba még egy szemét erste kereskedés, na most ha az erste stabil, akkor pl lehet tegnap én is bevállalom a tartást, de így h megbízhatatlan az erste feladtam, és sztem többen lehetnek így...(ennyi nehézséggel szinte lehetetlen megküzdeni)
Sajnos ez ilyen biznisz.. a bankon kívül többen buknak, mint nyernek hosszú időtávon :) Most izgalmas lesz, hogy long trendbe állnak-e és megy fel "ész nélkül", vagy még mindig a short a jobb a nagyoknak, és megtolják ismét le...
Magic végtelenül együtt érzek veled, nem is hiszed mennyire, nincsenek rá szavak... húzták múlt héten is adat előtt... én is kíváncsi vagyok, de csak, mint néző a meccsen Aki továbbvitte a certi kiütéskor a poziját a 42-esbe, az legalább most visszaszedhette szemét erstétől a pénzét, sőt, ez bent a legjobb...(egy vagyont 100 milliókat bezsebeltek a kiütéskor, 2 forint, röhej
Történelmi rekord készlet csökkenés. Jaa, hogy "nem is tudták" előre az adatot.. furcsa mód már 13h körül húzták felfelé :D Grat a longosoknak, hogy kitartottak! Kíváncsi vagyok a hogyan továbbra.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.