Hát egy próbát mindenképp megér,de előtte a DAX longokat zárnám,futi alapján jó lesz holnap.Gáz már ma eléri sztem a3.150-t és Ázsia fellövi 3.2 felé.Európa még megnézheteti a 3.25-3.3 közti tartományt.Na az már nekem rövid játékra alkalmas terep lesz.
Jol tetted nem kell a stressz. En meg tartom. Azert ez nem volt neked sem akkora tetel, az olajban 3 m el nem szamolt vesztesegben uldogeltunk. Nekem most minden 1 elmozdulas 50e +vagy - :)
ki még adat előtt, meg lett az eltervezett bevétel, sőt több is, bedupláztam a pakkot a leszúrásokban, sőt több, mint duplája volt, mint egy hete, így nem vállalhattam már az adat kockázatát, meg elegem lett, a drága, árjegyző nélküli erste certiből, nem akartam már ezzel együtt élni h ilyen sok gázom van, most pl ha elkezdenék adni, mit csinálnék, nincs árjegyző, nekem ez nem kell...így is hozott a bukó vissza plusz 350 körül...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.