Tudom öregem,jó is Neked!Sajnos én túl hamar kiugrottam a 76-s vételemből és a többiből is!De viszont van kedvem újból gázozni,mert újra van égetnivaló tőkém is hozzá,csak várom a jó short alkalmat. He-he!Próbálok nagyobb önfegyelemmel végigvinni egy pozit a remélt nagyobb plusz reményében és nem kiugrani belőle az aprót bezsebelve. :-)
Dodót leteszik 250 ft-ra juró/dodó megy fel 1.25-ig.És a gáz és az olaj is up.USA indexek az űrben,daxli xarakodik,mert juró erős.Vannak ám mozgások!Ja és a magyar csoda részvények Balu!Van minden,mint a búcsúba!Nordtelekom pl.? :-)
De ha a gáz ára emelkedik az jót tesz a longcertnek és úgy tünik ez a mai nap 3.2 környéke.A 217-ft-n vett longcertid is nyerő már jelenleg és szerintem a NagyBarnaMackótestvér 76-ft-n vett certije hétfőn több mint 3-szorosát fogja érni.Kiváncsi leszek mit hoz a jövőhét,shortra hajlik a kezem hosszabb távon,de megvárom a csütörtököt,addig pihi ill.daytrade ha épp nem dolgozom.
ja, értem. nem vagyok naprakész, kinek van magyar nyelvű ügyfélszolgálata, de pl. XTB-nek van ha jól rémlik. bár a kereskedési platformok, meg a hírek, elemzések azok valóban csak angolul elérhetőek... na, mindegy, csak rákérdeztem, mert az Erste certivel tényleg nem optimális olajat vagy gázt kereskedni, ez tagadhatatlan. bár úgyis abbhagytad, innentől csak részvény :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.