Senkit nem fikázok. Én csak simán nem bízok benne és szerintem pukkanni fog. De te ha okos dolognak tartod, akkor vegyél nagy tételben, mondjuk 4000 forintért. :)
Törölt felhasználó2017. 12. 22. 10:55
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 12. 22. 10:52
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 12. 22. 10:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 12. 22. 10:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
hagyjuk. olvass vissza, te irtad, hogy a certi ára ennyi meg annyi százalékot csökkent, és hogy ezen csak bukni lehet rollkor.
azért mert te nem mertél venni, kár másokat fikázni.
Törölt felhasználó2017. 12. 22. 10:47
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 12. 22. 10:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem észt osztok, hanem elmondtam, hogy szerintem rosszul gondolod, hogy rolloverkor bukás van a certiken. ha nem mozog a piac, akkor lehet akárhányszáz centes is a rollover spread, a certi ára NEM változik. csak itt mindig keverik a piaci mozgás miatti certiár változást a piaci mozgás generálta árváltozással.
ugye a tőzsdézés alapszabálya, hogy tök mindegy, te mit gondolsz egy termékről. a piacot kell figyelni, megérteni. de én pl., természetesen csak egy játékpénz nagyságrenddel, de kipróbáltam, és dupláztam. világos, inget gatyát nem szabad rátenni, de egy portfólióba bőven belefért. na, de ez ebben a totyikban OFF.
Thomas: látod megvolt az erste certi roll, egy ponttal módosult, ezt is írtam, hogy ez várható. nincs gap, meg 15% certi ár elmozdulás rollover miatt , meg hasonlók :) na ugye, mondhatnám :)
minden relativ. aki nem mostanban vett, azért annyira nem járt rosszul.... akármennyire is hülyének gondolod őket :) mint minden piramis játéknál,itt is arra kell vigyázni, hogy ne az utolsó körökben szállj be :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.