NG 1D: link
Ha nem tévedek, akkor NG-ben még hátravan egy (esetleg min lecsorgás majd) fel-le-fel kör hogy kész legyen 20170425 óta legalább egy abc forma, ezért továbbra is esélyes, hogy TS 37 certit kiütik.
PBR-nél nekem hiányzik még egy alj. 20170112-2170321 lehetne egy C hullám 1-2-3 hulláma. 20170405-én kész lehet a 4 hullám és még hiányzik a 20170321-i 8,7 alá szúrás. Korábban 7,x-re vártam ennek az alját. Én kivárok, max lemaradok.
API adat jó lett, és a várakozás is alacsony a EIA készlet adatok alapján.Említetted, hogy még egyszer WTI-nek érintenie kellene a 45,52-es május 4-i zárót.Tegnap eurocentre :) majdnem megérintette (45,53 volt az alja).Vajon most fordul? RSI már kijött a túladott zónából, MACD is vételt fog jelezni 1-2 zöld napon belül.
Nem halt ki, csak kettő típusú "olaj tréder" van most a topikban. Aki longban ül 50 körülről és beragadt, illetve van aki visszavonulót fújt és vár a longra. :) Szerintem 90% felfelé gondolkodik, és vagy belépett már vagy tervezi a belépést a közeljövőben.
Ha Diamond Offshore papírod is van, akkor egy jelentős momentum előtt lehetünk. Óráson jelezte tegnap a beszállót. Nem vitás, hogy borzasztóan túladottá vált a hétfői jelentést követően. Tegnap viszont az átlagosnál 50%-kal magasabb forgalom mellett óriásit húzott. A rózsaszín szint áttörése esetén hatalmas rally-t várok. Egybeesik a 4 órás trenddel és a korábbi csúccsal, szóval kemény dió lesz. DE, ha sikerül áttörni, akkor $16,9 minimum, aztán $18,2 -> $19,8. Még az idei évre az utóbbi kettő szint közé várom! Nem kevesebb mint +20-30%.
link
RIG-re illetve ha seadrill nem megy a levesbe, akkor ugyanez a mozgás vár rájuk is!
Ha pedig az OPEC hosszabbítja a csökkentett kitermelést, akkor nem kell év végéig várni a fent említett profittal.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.