ha jól értem a koptatással nullára hozod ki a pozit, utána nyitsz újat a giziben, ez végül csak idő kérdése, bár számít, h milyen gyorsan szabadul fel a forgótőkéd. az erő legyen veled ( s velem ) :-)
Gázban egyenlőre még vannak beragadt shortjaim de a mai eladások nyerőjének terhére kezelhető mértékű veszteséggel csökkentettem a fenntebbről vett shortjaimat.Ezt a játékot fogom még játszani amíg el nem kopik a cucc.A DAX lélektani határon van,12000 pont alá zuhanva beeshet jócskán?A fontot egész nap vettem,kicsit kapkodtam,ráértem volna zárás előtt csak shortot nyitni.De bízom a speka erejében és az angolok széthúzásában.:-)
vétel 1000-250, 1000-252 zárás 1000-260, 1000-262, de jó lett volna, ha 280-ig elmegy, mert onnan fordítanék, mai short zárás és long trade mellett maradt még longom, a fonttal nem foglalkoztam eddig, a daxnak kellene beesnie egy nagyot, h jókedvem legyen :-)
Na gizi se bírja a magaslati levegőt,nem bírt 3.2 felé menni.Így gizishort helyett fontshortot vettem zárás előtt.Aki viszont ma longolta gizit annak elismerésem!:-)
Nekem ma is elment egy adag gizi shortom a múlt hét csütörtöki vételeimből.A korábbiakból is adogattam óvatosan.Furcsa kimondanom,de némi nyerőt tudtam realizálni.Én továbbra is lefele várnám a gáz árát 3.1 alá.Többieknek sok sikert akár gázban,akár olajban utaztok!:-)
Elliottwave szerint hosszú távon WTI célár 9,95... és olyan nagyon nem kéne már neki emelkednie.NG-nél bizonytalanabbak, ott egy 5-ig felszúrást sem tartanak kizártnak, de előtte szerintük 2-ig beesik.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.