A kávé jobban tervezhető, mert 100 alatt nem gazdaságos (olyan mint a gáz 1,6 alatt, már senki nem gazdaságos, aki gázkitermelésből él). Most is bement 100 alá, de alatta mindig érdemes megvenni. A kukorica lassú műfaj és nem is szeretem. Nem foglalkozom vele.
nem rossz az elektromos bringa , de ha már ennyi időt öltél spekulációs tapasztalat szerzésbe, nem lenne inkább célszerű az eszközön s felületen változtatni teljes tőkekivonás helyett ?
Én is már megpróbáltam, de nem sikerül abba hagyni. Kiutaltam a pénzt, aztán vissza. Tudod mi a fő bajom, és ezt még gyakorolni kell, ha megszalad a szekér, után kell egy hét pihi. Nekem egy hét alatt toltam 600 ezer plusz. Örültem mint majom a farkának, beindult a szekér. Volt egy érzésem a hét elején, hogy ezt a hetet hagyjam ki, nem bírtam. Szóval jöttek a rossz tippek. 400 ezer minusz. ÁÁÁÁ. Most úgy döntöttem, hogyha 1,69 megfogja, és lesz vagy 10-15 forint kedden, akkor bevásárlok vagy 10000 darabot tl53-at. Ha nem, akkor így jártam. Kitartást Magicman. Jó hogy itt vagy.
tőzsdén jegyzett vállalat plus500 is már jó ideje, velem utóbbi két évben meglepően korrektek, korábban csak robot válaszolt reklamációra; jelenleg minden reklamációra érdemben válaszolnak és gyorsan, alaposan. Ha jogos , mèg kompenzációt is fizetnek. A kifizetés is gyors , a jogszabályok keretein belül problémamentes. Minden pénzmozgást elég komolyan ellenőriznek , elég sok személyes adatot és nyilatkozatot bekérnek , régen ilyenek se voltak. A felület árjegyzése meglepően pontos és stabil és IB-vel ellentétben átlátható , jól használható mobilon. Egyszerű, robot keteskedesre nem alkalmas. A cfd k után kifizetik az osztalékot is pontosan és azonnal, a költségek átláthatóak de magasak.
Lehet, hogy kinőtte magát. Az elején nagyon durva dolgokat csináltak. Olajban és ezüstben kerestem túl gyorsan 3 milliót és nem fizették ki. Többet nem is üzleteltem velük. Mára már az xtb is tőzsdei cég lett és jó a mérlege, most is jó eredményt hozott.
fogalmam sincs hol fordul, hogy lehetne egy alulteljesito eszközben megjósolni mikor kezd felülteljesíteni 4 év kínlódás után? egy globális recesszió közepén?
persze, de te is tudod ez semmire nem garancia, lásd csak a közelmúlt GM csődjét , Lehmant, Sears nemrég , vagy 60 -80 éves olajfúró cégek idén. Plus500 is már 12 éves , akkor az is lehetne elég is , mert a lényeg hogy nem startup.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.