2.965-re beállított eladásom nem teljesült, most meg csúszunk le. Szerintem csinál még egy magasabb csúcsot, ami a Bollinger teteje és október 27-28án támasz volt a nagy piros gyertya előtt, ott én kiszállnék.
-ISHARES- MSCI EMERGING MARKETS INDEX - ETF. -EEM, napi: A trendtörési kísérlet után nem maradt
két napig a csökkenő trend felett. így a korrekció
még nem ért véget.
Alul viszont még nem tört a 43,75-ös szint, ami
vízválasztó a long és a short között.
A 43,75 fontos támasz felett tudna újra emelkedni és
törni a piros vastag trendvonalat felfelé, akkor az
egy jó long szituációt eredményezhetne.
Alul a vékony zöld trendvonalat érdemes követni.
Amíg ez él, addig az emelkedésnek nagyobb esélye
lehet.
Ellenállások: 46,88; 48,43; 50.
Támaszok: 42,19; 39,06; 40,63, 39,06, 37,5
A gáz annyira bizonytalan, hogy még a múltbeli adatokban sem lehetsz teljesen biztos, mert gyakran hibásan írja ki az adatokat az investing bizonyos időtávokon. :D
--Jó napot! Private Banking friss:-WTI olaj, napi: A lefele hagyott rés visszatöltése miatt
gyakorlatilag semleges a kép.
A 68,75 alá kerülés lenne gyengeség, míg emelkedés
esetén 75 körül található az első ellenállás.
Ez a görbe jelenleg nem alkalmas kereskedésre, kivárás
javasolt.
A hosszú kép még gyenge, nem érdemes vételt keresni.
Ellenállások: 81,25; 84,60; 87,5; 93,75; 100.
Támaszok: 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.----Földgáz, napi: Az elmúlt napokban konszolidálódik az
árfolyam, ami még felfele utaló jel.
A 2,344-es szint már támasz, az emelkedés
szempontjából az lenne jó, ha le sem menne odáig.
A hosszabb görbén tapad fel a 3,125 környékére, így
egyre magasabb swing mélypontok miatt a
későbbiekben kitörhet.
Ez a görbe inkább jól néz ki, esésben vétel kereshető.
Ellenállások: 3,125; 3,528; 3,906.
Támaszok: 2,344; 1,953; 1,563; 0,7813
Egy ideig 72,5 alatt fog oldalazni, esetleg lesz még egy-két leszúrás 67-ig (azok nagyon jó beszállók lehetnek), aztán feljebb megy, olyan 82 környékére vagy tovább.
Vegyetek Futures-t. -jobb mint az etf: 23 órát mozog, nem maradsz ki a helyesen felismert csúcs vagy mélypontból amiatt hogy zárva az etf piaca -nagy tőkeáttét kis költséggel -jobb mint a certi vagy a cfd: nem vágnak ki belőle (amíg a margin requirementet tudod tartani, pl. $3667 kell 10.000BTU gázhoz, ami $27.900-at ér most. 5%-ot lemegy például, az $-1400 majdnem, tehát kb $5000 kell a tartásához.) -eladhatsz call opciót hogy pénzt keress, amíg tartod
Én is azt vettem, azért írtam. https://www.youtube.com/watch?v=KMCCbFESl0s&t=2s Végül is beteljesedett ez a prófécia. Amikor 2,2-ig beverték még az utolsó rollover előtt, az olyan volt, mint amikor az autó nekicsapódik a háznak. A tegnapi meg az új korlát árral, amikor felrobbant. :D
Szerintem nem lesz második. 2,7 körül még konszolidálódik, utána fel fog menni egy-két hónapos időtávon akár 4-ig szvsz. Grat annak, akinek volt annyi esze, hogy nem erste certit vett. :)
-ISHARES- MSCI EMERGING MARKETS INDEX - ETF:-EEM, napi: Korrekcióban van az index még mindig.
A csökkenés viszont nem sértette még a 43,75-ös
szintet, ami vízválasztó a long és a short között.
A 43,75 fontos támasz, ha ezen szint felett tudná
törni a piros vastag trendvonalat felfelé, akkor az
egy jó long szituációt eredményezhetne.
Alul a vékony zöld trendvonalat érdemes követni.
Amíg ez él, addig az emelkedésnek nagyobb esélye
lehet.
Ellenállások: 46,88; 48,43; 50.
Támaszok: 42,19; 39,06; 40,63, 39,06, 37,5
Rolloverkor 28%-ot emelkedett és most korrigál. Én a nyersanyagokra úgy nézek, hogy alapvetően egy sávon belül mozognak sokáig, aztán fel vagy lekerülhetnek egy másik sávba, de inkább látogatják meg a korábbi szinteket, mint a részvények. (Bár a részvények is sok időt töltenek oldalazással). A gáz extrém volatilis, ha valaki megkérdezi, ma mi történt az árfolyammal, a helyes válasz az hogy semmi. +/-5% alatti mozgásokat én kereskedési zajként fogok fel :) Ez azt is jelenti, hogy gyakran nincs igazunk.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.