Totál hibás számok vannak a cikkben.. Az egyik résznél 33 cent 1 kWh díja (ami kb. német díjnak felel meg, tehát hihető szám), az 1.8mrd kWh, ami 612millió dollárba kerül ott meg 2.9 dollárra jön ki 1kWh... Az átlag fogyasztást 494kWh/hóra írja, fentebb meg írja, hogy 92MW (naperőmű) 288ezer háztartást fedezne.. 134ezer háztartást fedezne kb. ilyen fogyasztás mellett, DE ha naperőmű lenne az a 92MW beépített teljesítmény, akkor kb. 20ezer háztartást fedezne csak.. mivel a napsütéses órák száma határozza meg, hogy a beépített teljesítmény mennyit tud termelni... Arra külön kíváncsi lennék, hogyan váltják ki teljesen megújulóval a hagyományos erőműveket, mivel fogják tárolni az energiát, amikor se szél, se nap... Egyébként a lényege a megtakarítás az dicséretes, abba az irányba is kellene menni nagyon mindenhol.
Köszi! Igen, törlés után jó volt, csak addigra már felugrott 114Ftra az eladói 110ről, az meg akkor már nem volt nekem jó vétel :( Ügyes kis erste "trükk" ez is...
Ez egy görény megoldás részükről, azért csinálják, hogy ne a büfik nyerjenek egymástól, hanem az erste nyerjen mindig. Ugye a 4Ftos gap is segíti ebben őket...
Vannak furcsaságok. Én mondjuk azt sem értem, ha nincs pakkja, mert elfogyott. kiírja az eladási árat. Ekkor hiába venne valaki felette, és a másik hiába adná, nem lehet megkötni. Miért? Warum?
Szerintem is piros, amikor felszúrt bent volt vételi ajánlatom a shortra 96Ft-on, módosítottam gyorsan 110re, hogy elkapjam, mindent jól írtam be, de az Erste visszautasította a módosítást. Ez is érdekes, többször fordult már elő. (Pénz volt elég, mindent jól írtam be.)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.