örülök hogy megúsztad ezt a kitörést, én elkezdtem kiárusítani a Commerzbankot 40-en, közel hasonló áron forog mint a gáz, de nem olyan rizikós és az itteni 1 ft sokkal jobb lehetőséget ad, mint a gáz 3-4Ft-ja a télen a gáznál is csak 2-volt sajnos megváltoztatták. gáznál én is várok egy leszúrást még mindig, hogy bőven 20 ft alatt lehessen venni shortot csak bőven 3 felett merek nyitni, szerencsére mindig lehet találni nagyon eltorzult áru termékeket, nekem ma sikerült átlépni a bűvös 1 millió Ft játszókeretet....nektek is minden jót
Szia Angyal!Úgy látszik más is össze tudja hozni a dolgokat, nem csak én :))) Nem baj, amíg van miből, addig mehet a játék :D Várom a gizit most, hogy menjen le ~2.180-ig, talán az meglehet ma.
Én már sokszor. A randomnal kb. 3 nap alatt elszámolják. De ha szólsz az erstének hogy álljon vissza vételes megteszik. Szoktam én is szólni, amikor kell zseton.
Off.Van egy problémám. Tegnap kiütötték a daxtl 101-s certit.Maradványértéke 815ft.Maradványértékes kereskedés kezdete aug.15 13 óra,vége aug 21 17 óra.Én délután 1-kor adtam egy eladási megbízást augusztus 15-től augusztus 21-ig tartó érvényességgel a certijeimre.Láttam is a könyvben a megbízásom.Azt hiszem túl hamar tettem mindezt és erre ráfaragtam.Az árjegyző minden megbízást kitörölt a könyvből és ezt követően délután 14:57-kor elkezdte a certik visszavásárlását maradványértéken.Viszont az otp-nél most is benn van az eladásim amit nem tudok kitörölni a rendszer nem engedi.De ahogy tegnap úgy ma sem teljesült az eladás 815 ft-n.21-én jár le a megbízás ami az eddigiek alapján valószínű,hogy nem fog teljesülni.Utána meg már nem lesz maradványértékes kereskedés.Gondolom majd az erste ezt követően fogja majd a még kint lévő certiket begyűjteni valami 8 munkanapon belül.Így majd valamikor szeptemberben jutok a pénzemhez.Jól gondolom?Járt-e már valaki így?Esetleg megoldása van a dolognak?Mit tehetek?Kinek telefonáljak?Mindig megvártam eddig,hogy a maradványértékes kereskedés elkezdődjön és lássam a könyvet és ezután azonnal el is adtam.Most viszont túl hamar tettem ezt idegességemben.Válaszokat előre is köszönöm.
Na helló Magic!Nekem nem kell másra hallgatnom,elég a magam hülyesége is ahhoz hogy rossz döntéseket hozzak.Írtam,hogy volt a héten OTP shortom TL25-sben amit zártam is.Persze 12750-től 12600-ig tartottam.Tegnap 12250 volt az alja.Nem bírtam várni,mekkora fax vagyok.Érted kiveszem a tuti nyerő irányból a lét és teszem át másba.Na és mibe?Persze hogy DAX longba!Abból is a TL101-be,ami nekem korábban már sokat hozott.Például kedden amikor 11800 felé ment daxli.Na ezt szerdán el is vette tőlem.De nem dobtam kis bukóban csütörtök reggel hanem még belevettem mert én úgy gondoltam fordulni fog.Majdnem igazam lett,de a reggeli 11500 feletti szintről le tették 11400 alá.A vége K.O.lett.Közben az oti meg esett tovább!Szerinted?Na és a gáz az örök szerelem.Tegnap is Dt-re jó lett volna a TL45-s.Az alja 47 ft a teteje meg 78 ft volt.De nem tettem mert a német indexet néztem és szugeráltam,hogy menjen fel.Aztán meg dél környékén amikor kiütötték certit elment a kedvem az egésztől majd felrobbantam a méregtől.Hagytam a gépet délután félötig.Utána láttam,hogy a gáz megindult.Na a magas longjaimból egy adagot ki is baxtam a picsába!Hiába bukni tudni kell!Síralmamnak vége!Nagy nyerőt és jó játékot!:-))) Egyébként két új certi mától gázban! https://www.erstemarket.hu/termek/22761/EBHENHUBTL50 https://www.erstemarket.hu/termek/22791/EBHENHUBTS50
Azért nem állsz rosszul most :) Mi lett volna, ha tegnap nem lépünk ki a gázból idő előtt....ejjj. Nekem 2,5 hónap alatt 8-9% haszon a teljes tőkére nézve. De certivel eggyenlőre óvatos vagyok.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.