Hát ahogy írtad korábban ez bizony oldalas és nem longos.Napizni lehet benne csak ki ne üssék a longcertit.A Big Money play a dirty short game.So sorry! :-)
Sajnos ilyen volt a mai árjegyzés.Meseszerű.Hol volt,hol nem volt....... Közben jegyzem meg kissé dühös vagyok magamra,mert mire észrevettem gizust 2.098-nál és beakartam tenni a vételit fél háromkor,máris 2.120-nál volt.Aztán húztak még egyet a csajon 2.55-ig.13 ft per certi nyerőt foghattam volna.Azért hezitáltam ,mert azt hittem leteszik mint pénteken 2.075 alá.32-ft-tól lefelé volt is vevő egyébként.Xopatja az embert a csaj rendesen. :-)
"A dojit követő gyertya nagy jelentőségű, hiszen megerősítheti a potenciális trendfordulót. Amennyiben egy grafikonon több kistestű gyertya vagy akár doji is megjelenik, akkor egy újabb doji megjelenése kevéssé jelentőségteljes. Hasonlóképpen az előzőekhez, oldalazó piacon megjelenve is kevésbé félelmetes jelenség a doji, ahol is mint a piaci bizonytalanságról árulkodó kistestű gyertya, megerősíti az egyhelyben toporgást. "
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.