lezártam az sp shortot, visszavettem a Thyssenkruppot, tegnap napközben 6 %-ot emelkedett, és vettem történelmi aljon, ami semmit sem jelent Commerzbankot, olajban-gázban most megint nem érzem az irányt, megint pihenést tervezek, de nem sokára ébred Trump is....
Jó reggelt mindenkinek! Szerintem még élvezi is, hogy szórakozik. De ami igazán dühítő, hogy a rossz hangulat más fél hét, a jó hangulat meg egy napot se tartott ki. Megint nem dobtam az összes longomat. Most ott ülök, ahol tegnap ilyenkor. Egyedül a Gizi maradt.
Hát Magic,jó nyaralást Neked!Nekem Trump bearanyozta a napom.DAX-ban fogtam pár 100 darab TL101-s certivel jócskán.Vettem 11650-től lefelé 11570-ig.Utána letették 11540-nél újra belevettem.Féltem,hogy bukó lesz és kiütik,de aztán Trump visszafordította az egészet.Nem győztem zárni a pozikat.Volt certi amin kerek 800 ft-t fogtam és volt amin csak 100-ft-t.Nem gondolkodtam csak nyomtam mint állat a gombokat.Dt-m volt OTP-ben shortra azok is jók lettek.Zárás előtt vissza is vettem mindet.A lényeg gázba belevettem 36 ft-nál,de kapkodtam a daxli miatt és túl hamar zártam 41ft-nál.Remélem nem verik vissza és akkor a magas longjaimból is tudok lassan zárni!Megyek veszem a söröket és nyomatom le a fórumtársak egészségére!Nagy nyerőt! :-)
Sötét ez a Trump, de most nekünk jót csinált, mondjuk a gáznál nincs akkora összefüggés, mint az olajnál, de szomorú, hogy világszerte rengeteg embert, országokat tud tönkre tenni manipulációval
Szerintem is, csak kiütötték a shortokat lehet még alá is megy, mert azért nem oldottak meg semmi problémát, olajba is jó le lehetett kereskedni, ott lehet lassan shortot vennék
végül 2100 db lett és még maradt pénz is, senki sem vizsgálja ki, hogy Trump körei ezt hogyan kereskedik le, gyakorlatilag bedob egy fenyegetést, amikor esést akar, aztán visszavonja, amikor fordítani akar, és ezt az egész világon számtalan eszközben le lehet kereskedni, Kim barátja is shortolt aztán kilőtt egy rakétát, aztán végül ráunt a piac, de Trump, és a Fed nagy kutyák, egyébként a háttérben tuti összejátszanak
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.