Amióta Chesapeake fölvásárolta a Wild Horset, többszörösével követi a WTI-t, nyitó után már -9% is volt, nem is nézem, egy vigasztal, részvény, így nincs kiütés.
Én CHK-ban ragadtam be, együtt tudok érezni mindenkivel, az iráni feszültség fönntartotta, de a storage meg a kereskedelmi feszűltség, hogy kevesebb km-t fognak futni a kamionok, meg a hajók erősebb volt.
Egyelőre még lentebb csúszott az olaj. Nyitó után bukóban dobtam a longot és most 60 dollárnál visszavettem. Órás RSI 20 alatt. És a napos MA200 is itt van 60,07 dollárnál. Ideális lenne innét pattannia.
Én is beragadtam,de a védelmi shortot meg nem raktam mellé sajna,bár lófütty az áttétele.Viszont 2.02 a kiütése a longnak.Abban azért nem hiszek,hogy odáig menne.
https://invst.ly/auypb Olaj órás. Hát csak lejött 62 dollár alá, ahova vártam, de jóval lassabban csorogva. Ma indult be a gyors esés. Záró előtt én is nyitottam longot 61,8 dollárnál -2% alatt. Mostanra tovább esett -3% alá. Még nem vészes, holnapra jó lehet. Utoljára SP longjaim voltak, amiken 1-2% nyerőnél már adtam is.
Egyébként tényleg elmehetnél, mehetnénk jól fizetett elemzőnek.. Egyik azt írja, ha letöri a 2.5öt akkor irány 2.25, de ha átviszi a 2.7et, akkor irány 2.9. Na bazzeg! Ilyeneket én is írok bármikor. Ha nőni fog az árfolyam akkor emelkedni fog, ha csökkenni, akkor esni! Ügyes vagyok!? :D
Az a vicces, hogy Satendra most, hogy megint írt "analízist", hogy bull és 2.888, akkor egyből esett, mint a vízesés. Ez már nem véletlen, a sokadik alkalom. Simán lehet, hogy így adják ki a short jelet! Gizinél tényleg érdemes csak shorttal játszani, ezerszer bizonyítja, hogy fel tüske majd nagy, masszív esés. Beragadtam ismét. Nagyszerű.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.