Mondom én, hogy hetes BB felsőt meg fogja érinteni... Gizit eladtam, óráson nagyon kint van BB felsőből, nem akartam tartani tovább, 6Ft tiszta nyerő lett. "Olcsóbban visszavenném" jeligére :)))
Minden ujjam keresztben van, ami csak lehet, ha innen tudna rugaszkodni tovább, az lenne az igazán bullos jel. Ne adja vissza 2.820 alá... 9 perc és kiderül, hogy bírja-e vinni felfelé a következő fél órás gyertya, meg 1 órás. Óráson bullos az MACD, 5óráson mindjárt az, naposon felfelé kanyarodott újra, hetesen meg néhány hét múlva bullos lehet. Az áprilisi és májusi kontrakt egy szinten van, pár cent eltérés van köztük, szóval a roll over sem fog talán meglepit okozni. A júniusi 2.885, a júliusi 2.932. Szerintem ezek jó jelek.
Hát én hetesen csak rápillantottam, olajjal nem foglalkoztam szinte sosem, de a hetes BB felsőt elég nagy eséllyel érintheti szerintem, ami 61.5 környékét jelentheti... De tényleg nem nézem, így csak egy tipp.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.