Én -240 k -ban vagyok gázban zusammen.. :/ Ezt kell vissza szednem!! Aztán békén hagyom, csak nagyon nagy mozgások után illetve a minden évben év végi felmenet előtt stb. piszkálom
2.543-as megrecsegtetést - SZERINTEM - most már megjátsszák, ezért arra a szintre álltam be, ha alá törik, akkor így jártam. Nem gondolnám, hogy ez ma lesz meg, de ki tudja, azért, álltam be :)
Szerintem most nem fog. De én is befogok szállni bizva egy kis felpatba. Most amugy még nagyon nem látni bele a longot de az a baj hogy shortot se merek nyitni. Igy minden nap csak nézem. Azt hiszem amugy pont az ez előtti tl volt ugy hogy 10ft-ról napon belül meg vissza ment 30ft fölé de még az nap ki is ütötték. Tényleg szurkolok mindenkinek aki benne van hogy ne üssék ki, de azért még menjen lejjebb hogy jobb áron lehessen vásárolni
2.4932 TL46, ha addig nem lesz rollover. Szerintem akkor én előtte megdobom tényleg egy pici zsozsóval. Kicsit szerencsejáték is ez. Egyszer már visszapattant.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.