Ja, pontosan. Köszönöm, jól esik, hogy egy kicsit félt engem...
Pár éve ez már napirendre került és a beszélgetések azzal zárultak, hogy a Tőzsde és a PSZÁF határozatai ebből a szempontból érdektelenek, a Választottbíróságon viszont elfekszenek azok az írásos dokumentumok, amiként a Tőzsde és a PSZÁF irattárában is. A rágalmazás tárgyalása során tehát a több helyt elfekvő, némileg egymást kiegészítő iratok lapulnak, amellyel magam és örököseim bizonyítani vagyunk képesek, hogy valóban történt(ek) bűncselekmény(ek). Egyszóval mindaz, ami nem került büntető bíróság elé, illetve a Választottbíróság érdemben nem tárgyalt, az egy rágalmazási perben valószínűleg nekem ad igazat (példa később). Ez a logika tartja és tartotta vissza Cserekleit eddig attól, hogy engem rágalmazásért bíróság elé hívjon.
Az egyik példa: A Reanal két telephelye, ingatlanja a Telepes utca és a Rákospatak utca két sarkán van. Ezekre az ingatlanokra talán 2016-ban Csereklei 3,5 Y hitelt vett fel. Az ingatlanok tulajdonosa akkor már egy off shore hátterű, csak az ingatlanokat birtokló cég volt, amelynek a Reanal ezeket az ingatlanokat kb.: 20-20 mFt-ért adta el. Még mielőtt megkérdezi: Feltűnő értékaránytalanságért csak érdekelt nyújthat be semmisségi kérelmet (e három érdekelt képviselői: Csereklei a Reanal volt gazdasági igazgatója, Füle Szabolcs az Ingatlancég ügyvezetője és Mr. John Doe Seychelles-i lakos).
NUTEX részvényesek topikja