szerintem is olvassák..ezért hajtogatom az osztalék témát...:_)) hátha visszahúzzák 16 ig megin.._)) amugy bocs de itt már tényyyyleg lehet csak igy kell kereskedni..
de olvassák ez tudom egy biztos helyről , és jókat röhögnek rajtunk ...ezt is onnan tudom! Gegiládák vagytok Csereklei és Huber a bagázsotokkal együtt!
Nem lesz itt osztalék. Újabb 1-2 év vergodes és nyomda. Remélem a 100-200 M db új részvényt is elfelejtik és nem lesz újra nyomda és ontes... Miért nem veszi Huber úr a Nutexet? Miért nem hoz be olyan céget, amitől felmegy pl 30-40-50-re? Mi a terv ? Mi a cél? Nincs újra 5let? Jó ha esik annak, aki nagytulaj? A fórumot sem olvassa a vezetőség 😊😊😊
Bassza meg, hát ilyen hinni a csodában. Nem csak H miatt bukunk, mi voltunk naivak és már 2-3-4-5* ugyanazt szoptuk be. Remélem felhúzzák egyszer 15-re és aznap kiszállás... Undorító
Huber miért nem adott el 16-17 között , mikor már úgyis tudta az elejétől, hogy nem támogatja?! Végig-nézi , hogy mennyit bukik napról napra? Tegnap még 520 millát ért a pakkja , ma meg már 140 millióval kevesebbet?! Ez is érdekes!
NUTEX részvényesek topikja