Édes János Mester ! (Csakhogy az Ön szófordulataival éljek) Én olyan típusú ember vagyok aki elismeri a hibáit, elfogadom ha valamihez nem értek, meghajtom a fejemet a nagyobb tudásúak előtt. Teszem ezt most is, csak egyet kérek, ha lehet. Tessék már egyszer venni a fáradtságot arra, hogy ne a fórumon, hanem a közgyűlésen tegye fel kérdéseit, állítsa szembe a cégvezetést a problémáival.
És annak mi köze ehhez is? Teljesen más a helyzet. Itt nem szidtam a cégvezetést, ott igen. Itt sem, ott sem dumáltam fel az árfolyamot, nem tippelgettem mennyi lesz. Nem dobálóztam itt 58 Ft- tal, sem 0- val, miközben be sem jött a még a Grabo. Most is azt írtam , hogy lehet nem lesz semmi. Itt rágalmazásért, ingyen reklámért, örökre kellett volna tiltani embereket. Nem tudom mit csináltam a deltában is, amit itt.
nincs sok .nem mertem nagyobb összeggel ......azon gondolkodtam munka közben, hogy amikor a rendkívüli tájékoztatás kijött, hogy Huber valószínűleg nem szavazza meg..Na ott kellett volna reggel kilépni belőle..amatőr hibát követtem el de megtanultam..hiába rutint meg kell szerezni
legnagyobb bukásom az idő előtti kiszállás volt telekomból...:_)) nem tudtam kimaxolni..a tapasztalatlanság..az hogy az ember más részvények ahsznából spekulál nutexre egy dolog... simán benne van még mindig hogy egy hirrel feljebb hozzák..szerencsére elfogadható szinten vettem bele. kapkodni nem fogok az eladással az biztos..
C úr! Jöjjön az Amixa topikba, szükség lenne a fundamentalis matematikai modellre és értékelésre ott is. Szintén üres cég, de ott van most story, lásd utolsó 5-6 hír
Ezt beszopta aki vett. Aki tartja, az is beszopta kb. Nagyon csodálatos közlemény volt az utolsó két közlemény. Thanks. Nagyon szar lett volna 39-rol borítani... Jobb a 13... Infláció és bukta és Erdőbénye nyaralás lesz tengerpart helyett 🤭😀🤭🤭
Helyes. Nevetni jó dolog. 😀😀😀 Adjunk nekik több pénzt és jobb dolgokat ígérjenek 🤭💪💸📉🤯🛬 Aki hitt nekik, az sajnos naiv volt. Tom Platz a quadfather 😀🤭😀😀😀
NUTEX részvényesek topikja