Huber úr és Tisztelt Management! Konkrétumokat kellene már tenni. Vagy osztalékot fizetni, vagy behozniuk ide a Graboplastot. A 14 forintnál nem lenne jobb 30+? Hónapokig, évekig nem lesz semmi? Illikvid és olcsó papír helyett inkább nem kellene gyorsabban haladni? Több éve várják sokan a sztorit, ami talán unalmas sokaknak, ráadásul az árfolyam...
Atti és Posbe leírta a lényeget. Nem mind1, hogy mit vizsgálnak: a céget vagy a részvénykönyvet. Jelen esetben nem a céget vizsgálják (nem a cégből tűnt el a pénz), hanem kvázi egy részvényesi megfeleltetés van. Másik kolléga leírta, hogy ehhez a cégnek semmi köze, itt a részvényest lehet megdorgálni, ennyi (pl. Kulcssoft nemrég). Ha ez történik (és valóban rendellenesség van), akkor az jó lesz a kisbefektetőknek, mert az illető már priusz listára és fókuszba kerül. Én erre gondoltam a témában. Részemről én is lezártam. Én azért szúrtam be anno pár infót, hogy a sok mende-monda között tisztán lássunk. A részvénykereskedelem rövid távon psziché és azt pl. jól lehet befolyásolni pánikoltatással, meg hurráoptimizmus ömlesztésével. Erre jó mérce nekem ez a fórum amúgy :). Itt aztán vannak indulatok :D.
NUTEX részvényesek topikja