Oké, a kisbüfiknek ott a TEBÉSZ, de a piacot szabályozni kell és azért van a felügyelet. Ez adja a piac biztonságát, mindannyiunkért van, végzi a feladatát, örülök, hogy látom foglalkozik ezzel a kérdéssel. Ezért biztonságosabbak az értékpapírok és nem lehet benne olyan masszív behúzás, mint a kriptók zöménél.
Te minden szavamba belekötsz.. nutexnak ez lehet az utolsó dobása tudja mindenki.. vagy marad végleg egy szarkupac vagy villant valamit.. szerintem utobbi.
Ha most a vezetőség nem lovagolja meg és használja ki ezt a nutex körül forgó felfokozott befektetői hangulatot ....akkor már több lehetősége a bűdős életben nem lesz már.
Én is átruháznám, ha nem az én pénzemről lenne szó.😀 A tőkeemelések utáni részvényeladásokkal és átruházásokkal tökéletesen le lehetett alázni az árfolyamot 7 Ft-ig.
Mi a súlya kolléga :)? Írja le és beszéljük meg! A körüludvarlásból nem értek, férfi vagyok és nem nő :D. Ezt nem a hímsoviniszta poénnak gondoltam, de ezekből a levegőbe puffogtatásokból nem lehet érdemi beszélgetést lefolytatni.....
Sokszor ruházott át részvényt a tőkeemelések után, ami utána papíron nyilván már nem az övé volt. Akinek van szabadideje, az ezeket összeírhatja és kikeresheti: pl. https://bet.hu/newkibdata/128530742/S_K_K_210304_1.pdf Kíváncsi vagyok az eredményekre, én múltkor beírtam Nektek pontosan, hogy milyen árfolyamon kik vettek részt a tőkeemelésben.
“Nem értem a negatív hangokat, a felügyelet a kisbefektetőkért van, nem a nagy halakért” Nem a felügyelet a törvényességért van /kellene lennie/ és nem a kisbefektetőkért.
Én is bízom benne, simán látok benne egy estmedia, konzum, phylaxia sztorit vagy legalább a töredékét. Sőt ha van egy kis csöpp esze Cserekleinek, akkor ebből a szituból legalább annyit ki fog tudni hozni, mint a BCS anno
Ez pozitív hír a részvény értékeltsége alapján, hogy hol van a saját tőkéhez képest. Ha vmi lenne, akkor kivenné a szelet az egyik profitszerzési vitorlából (pumpa). Nem értem a negatív hangokat, a felügyelet a kisbefektetőkért van, nem a nagy halakért. Egy ilyennek örülni kell szerintem.
NUTEX részvényesek topikja