Ne haragudj, de most nem értek veled egyet, szerintem itt most azt vizsgálják, hogy mi történt a tőkeemelések utáni piaci mozgások során. Kihez kerültek a Huber által a tőkeemelési áron alul eladott részvények és milyen célból. Fullra szétverte vele az árfolyamot bő 2 éven keresztül.
Minuszolók itt most gondoskodnak,amúgy feljelenteni lehet de ,nem mindegy hogyan kit és miért.amugy egyetértek az írással .2009 óta itt vagyok mindig ezt csinálták,egyesek vagy tobbesek,úgy minuszolnak mint a birkák mennek egymás után.
Szerintem egy ilyen esemény pozitív a kisrészvényeseknek, mivel végét veheti az okoskodásnak, ha van. Ez esetben meg mivel a saját tőke felén vagyunk, lesz tér elérni az értéket.
Set,Ott1,Delta !Az MNB nem jóindulatból szokott vizsgálódni.Valljuk be, hogy ez a rengeteg nyomda már évvekkel ezelőtt is csípte a befektetők szemét. De tudod mit, dugjuk homokba a fejünket és csak a rózsaszín köd lebegjen a szemünk előtt.
Ezek nem negatív hullámok. Ez most komoly dolog. Az MNB nem szokott hobby-ból vizsgálódni, főleg nem határozatban kötelezni a Kelert egy tulajdonosi megfeleltetésre.
Nem értem az embereket! Itt tolják a rosszabbnál rosszabb , pesszimista és rosszindulatú semmitérő dumájukat. Ha nem érdekeltek a papírban akkor miért is vannak itt? Mit is akarnak elérni a kitartó , felesleges , naplopó , mindenkit a papírban érdekelt büfit lefitymázva és megalázva , a magabiztos nagyképű beírásaikkal?! Itt erőlködnek egész nap , aki valami pozitív dolgot ír a papírra már megy is a min.10 db nega a beírásra! Nem értem ezeket az "embereket" főleg úgy , hogy én és sok más büfi közben dolgozik , keresi a pénzt , miközben ők itt a fórumon , mint a dögkeselyűk szívják mások vérét gerinctelen , erkölcstelen nagyképűen és szánalmasan! Kössünk bele mindenbe és mindenkibe ....ugye , ezt tudjátok NON-STOP!:(((((( Fújjjjjjjj!
NUTEX részvényesek topikja