Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Az elvárásaim szerint pozitív a papír jövője. Remélem nem durran el egy beragadt agya sem, durva, hogy nyilvános fórumra IT tagot idéznek. Matolcsy Ur cége mindent lát.
"nagy dolgok vannak születőben" - idézet a topik bevezetőjében. Ebben hittetek egy tőzsdéhez nem értőnek? Mert valaki nyitott egy topikot és ezt írta??
Vannak néhány, akik bukóban vannak, hozzájuk lenne kérdésem: - Ki hol látja a fordulást? - Dobod/dobtad bukóban? - Lejjebb veszel még? - Egyszerűen kivársz? Sokszor csak akkor van élet itt, ha pörög a zsé, pedig most is kellene egy kis válságötletelés.
Jó napot! Látom, az imádat a tetőfokára hágott. Hittem valamiben, nem jött be. Pont. Tombol a butaság, gratulàlok hozzá az érintetteknek. Jelzem, nem érdekel egyik vélemény se, mindenki számoljon el magában az összes, tőkepiactól teljességgel idegen butasàggal, amit sikerült összehordani, nem győzöm kapkodni a fejem. Nem szükséges engem kedvelni, nem azért vagyok itt. Hajrá értelem, Hajrá Nord!
Szvsz, és most nem akarok felbeszélőnek látszani (nekem is van még néhány ezer db fentebbről), lesz még itt felmentették. Most máshol fial a spekatőke, de visszatér még ide... ;-)
Törölt felhasználó2018. 10. 10. 17:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
sajnos az ember, inkább a kárán szeret tanulni. Nem tartottad be, az 1.szabályt, soha ne hallgass másokra, hogy milyen instrumentumba fektessél! 2. szabály, ha már meghoztál bármilyen döntést, annak oka volt, tehát ne hibáztasd magad és másokat!
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!