Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
En sem adtam 80nál, várzam hogy mi lesz, aztán semmi nem lett, igy csak 60tol lefelé kezdtem adni, mégsem hibáztatok senkit hogy kihagytam legalább 4 millió nyereséget. Maradt igy is bőven plusz.
Most mi a tököm ez a napok óta tartó vinnyogás? Tényleg vannak olyanok akik másokat hibáztatnak ha nem úgy alakul.egy árfolyam? Mit kell ezen ennyit rágódni
Nem ma kezdted a fórumozást, mégse olvastad még el a házirendet: "Piaci szabályok Mivel a fórumozók jelentős részét kiemelten érdeklik a tőkepiaci események, ezért szükségesnek tartjuk leszögezni: A fórumon megjelenő minden tipp, ötlet, „tuti infó” egyszerű VÉLEMÉNYNEK tekintendő. Ha ezek alapján hozol befektetői döntést, minden felelősség a tiéd."
Nem jól sejted! Ez egy fórum. Minden féle kötelezettség nélkül! Mennyi fel és ledumáló van mindegyik topikban? (És ezzel nem azt mondom, hogy Last az lenne!) Akkor Ők mind bűnözők? Gondolkodj már! Itt információt és gondolatot cserélünk, ami hol bejön, hol nem. Soha senki nem garantálja biztosra, hogy úgy lesz, ahogy állítja! Akkor jelentsük fel Gyuripapát, mert még nem lett 925 az Opus? Vagy Sobadit, mert nem lett 60 a Futur? Figyelj, azt mondom, egy év múlva, valamelyik kormány közeli haver beleül a Nordba és 150 lesz az árfolyam! Egy ismerősömtől hallottam! Akkor most bűnöző lettem, mert nem így van? És még az is lehet, hogy így lesz! 😉
Válaszd szét számomra a pletykát és a tájékoztatást jogilag. Hol ér véget az egyik és hol kezdődik a másik? Egy fórumon napjában többször mindenhol pletykák röpködnek. Ez csak egy fórum, aminek a beírásai alapján ugyebár amúgy sem kereskedünk, nemde? Vagy akkor mostantól mindenkit priccsre ültetsz, aki azt írja hogy xxx ft lesz yyy rv?
Te bàrmikor fordulsz hozzàm segítségért, biztos, hogy segíteni fogok, mert éjjel-nappal azon jàr az eszed, hogyan legyél jobb. Ennyit tudok megígérni, a többi engem màr nem érdekel. Nem kis szellemi kapacitás van benned, fél év és mi fogunk tőled tanulni. Ez a nagy büdös helyzet.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!