Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
lassan nord is vételi pozícióban lesz. kezdenek felpörögni az események. már 125k csomagot kötöget. szerintem itt hamarosan történések lesznek. figyelni érdemes rá.
Eljön az ideje, ki kell várni, esetleg venni hozzá. Egyébként is ez most olcsó papír, olcsón meg venni kell nem eladni. A sikerhez türelem és a kitartás az egyik legfontosabb komponens. És ez általában vonatkozik minden üzleti tevékenységre ugyanúgy a tőzsdére is.
ilyenkor érdemes venni, amikor olcsó a papper...csak ilyenkor nem Stíl, nem szeretünk egy helyben toporogni, mert hát állandóan szeretjük a semmit ragozni, természetesen a pénzünknek minden pillanatban dolgoznia kell....., ha most éppen nem ebben üldögélnék, akkor másban addig szarrá kaszálnám magam.... Ilyen és hasonló gondolatokkal küzdünk állandóan.... pedig tudjuk, hogy kevesek vagyunk, a nagy bizonytalanságban keresni a biztosat. A Nord kimenetét illetően fogalmam sincs, de hátha kitalálom.... biztos jó lesz!
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!