Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Bizonyítani tudod? Egy vélemény. Ott írja a modi. Menj már a busba a ezzel az üldözési maniaval! Baszogasd akkor azt is aki 1500ra várta az opust. 10000re a konzumot és sorolhatnam.
Rengeteg ember miatta vett es bukott nagyokat jo paran itt mar nem irjakSokuk masra gondol 😀Ha sztem Vki leírja h miert bukott azt miert tiltja ki a tisztelt moderátor???? Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-10-17 06:31-ig A moderátor indoklása: A fórumon megjelenő minden tipp, ötlet, „tuti infó” egyszerű VÉLEMÉNYNEK tekintendő. Ha ezek alapján hozol befektetői döntést, minden felelősség a tiéd.
21 környékén írta trump és ő is hogy valaki nagyon gyűjti. Aki akkor figyelt és szállt be az még mindig pluszban van. Sajnálatos hogy másban keresed a hibát magad helyett. Amúgy fórum alapján nem kereskedunk ;)
Dehogyis! En is az utoljat kidobtam ma aranyos felbeszelo rábeszélo miatt!!!!!!!!!!!! Jelzésértékű mindenkinek nord es estesnek!! Koszonjuk neki a sok sok súlyos bukot!!!! 55 tőkeemelés ala nem megy max 50 ig Ja ja Aki allitolag full empatikus vicc vicc
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!