Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Gacsi ebreszto! Az elmult tiz evuk, leszamitva a kotelezo jelenteseket, egy bekezdes! Gacsi, add el a ceget, eleg volt ennol a nihilbol! Miert vagytok a tozsden? Tozsdei ceg vagyunk, tessek informalni a kilatasokrol, lehetosegekrol!
Most 2019 van és dübörög a gazdaság, gyaorlatilag bármibe kezd az ember szakít vele. Per pillanat évi 20% százalék szerintem gyenge teljesítmény, persze én nem csak a tőzsdében gondolkodom, hanem más üzletekben is. Ezért is szedem ki a pénzem az Opusból.
Opimusban kettő és fél éve vagyok voltam, lassan szabadulok a pakkomtól, abba már nem tudok hinni, sajnos nem 800-nál tettem, mert akkor még hittem. Szerintem ott lefőtt kávé, max egy duplázás a következő választásig és ennyi többet nem tudok elképzelni, de az is nagyon jó eset.
Azt nem tudom hogy itt mi van mi lesz.. nem ia erdekel, de azt tudok hogy az opimusban 3.1Ft kornyeken egy fci nevu itteni tag “elarulta” hogy a wamsler mar nem a “Lopimus-e” a tortenet folytatasat ismerjuk, a Wamsler most is a holding resz, sot a wamsler tortenete meg csak most kezdodik igazan.
Tippem ifjú Padovan, hogy most 40 körül szintetntartás, következő rally kezdése ahogy bejelentik a végrehajtás törölését, és azt köveően fogjuk megtudni, hogy ki fog minket részvényeseket gazdaggá tenni. Időben mindez február vége.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!