Én jókedvvel akarom csinálni ezt is,attól még hogy befektetek meg kereskedek,jól is akarom érezni magam közben,nem idegileg kikészülni!Én is bukok néha,meg mindenki bukik,aki azt mondja hogy nem az hazudik,de az is benne van!Azt is kell tudni kezelni!Én mondjuk leszarom,és nem érdekel már!Nem fogok azon se idegeskedni!Kétszer már voltam kórházban,és harmadszor ha bekerülök, már nem kell kijöjjek lehet,csak a tepsibe!Úgyhogy én abszolút nem stresszelek,ezen se,meg semmin se!Majd lesz valahogy!
Azon a sok hülyeségen ami ment napi O-24--be! Szerintem a Showder klub,bármelyik kabaré,20év alatt nem röhögsz rajt annyit,mint amit ide akkor emberek beírtak egy nap alatt!
Tudod mi volt a legjobb??A rali!Az Opus express!!Nem a pénz miatt mondom csak,de nekem az a buli,mikor száguldott az OPUS Express,és ami itt volt a fórumon,most azt mondom életem egyik legnagyobb bulija volt,akkor azt hiszitek viccelek!!Azt amikor fetreng az ember hetekig a röhögéstöl a földön,ömlik a könnye,had ne mondjam,de a végén már leszartam hogy napi 1milliót kerestem,vagy 100.000et,kurva mindegy,hát az beszarás volt!Te tudod,itt voltál!Egy olyan élmény volt,amit nem tudsz pénzzel megvenni!És mai napig rengetegszer eszembe jut ez is!És Te meg legyél büszke magadra,hogy hittél valamiben,és végigcsináltad,és igazad lett!!Az is van olyan fontos mint a lóvé!A lényeg igen:papírokat kell venni,amin keresni lehet 25-be,26-ba is majd,valamit venni kell,amit jó eséllyel drágábban ad el az ember majd valamikor,és akkor ezt most lehet venni!Én is vettem múltkor is tízen millióért!miért?hogy eladjam drágábban!Nincs terv hogy holnapután,vagy 2hónap,vagy 1év múlva,de drágábban fogom eladni,és keresek rajt!
Úgyhogy aki most jön a tőzsdére a pénzével,és agyal hogy mit vegyen,szerintem jön ide is!kérdés milyen arányban!valaki írta valahol ma,hogy ilyen áron már nem vesz Opus-t! Szerintem aki befektetni akar,annak ajánlott venni,meg van most papír a béten is amikből lehet mazsolázni!Én 2-3milliárdért tudnám miket veszek,egy perc alatt,nem kéne agyaljak rajt hovà rakjam!Elszórnám mint bolond molnár a lisztet a lottó 5öst is se perc alatt részvényekre!
Szerintem az 500,az olyan stabil már itt hogy az csak akkor esik el ha háború,vagy ilyesmi lesz!Az alatt már nem lehet belépni normál esetben ide!800 forint az irány,egy kérdés van,hogy 2év,vagy 4év,vagy akármennyi!
NEW OPUS GLOBAL